Fypryst SPOT-ON dog S (2-10kg) 1x0,67ml

Fypryst SPOT-ON dog S (2-10kg) 1x0,67ml

Fypryst SPOT-ON dog S (2-10kg) 1x0,67ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Fypryst SPOT-ON dog S (2-10kg) 1x0,67ml - popis produktu

Fypryst spot-on je prípravok slúžiaci na prevenciu proti napadnutia blchami a kliešťami u psov. Každá jednorazová pipeta s objemom 0,67 ml roztoku slúži pre nakvapkanie na kožu psa vážiaceho od 2 kg až do 10 kg živej hmotnosti.

Prípravok má pretrvávajúcu účinnosť proti napadnutiu blchami po dobu dvoch mesiacov a proti kliešťom po dobu až 4 týždňov ( v závislosti na sile zamorenia prostredia, v ktorom sa pes pohybuje). Blchy sú usmrtené počas 24 hodín po napadnutí.

Použitie: Vyberte jednodávkovú pipetu z ochranného púzdra. Držte pipetu zvisle a krúživým pohybom odstráňte čiapočku. Rozhrňte srsť zvieraťa v oblasti kohútika tak, že je viditeľná koža. Priložte hrot pipety na kožu a niekoľkokrát ju stlačte tak, aby bol použitý celý obsah na jednom mieste.

Varovanie: Prípravok nepoužívajte u šteniat mladších ako 8 týždňov alebo vážiacich menej ako 2kg. Prípravok nepoužívajte u chorých zvierat (horúčka) alebo zvierat v rekonvalescencii. Nepoužívajte u králikov z dôvodu nebezpečenstva nežiaducich reakcií či dokonca úhynu. Tento liek je určený pre psy. Nepoužívajte u mačiek, pretože by to mohlo viesť k predávkovaniu.

Na liečbu a prevenciu proti napadnutiu blchami, kliešťami a všenkami u psov s hmotnosťou 2 – 10 kg (malé rasy psov).

Fypryst SPOT-ON dog S (2-10kg) 1x0,67ml - parametre produktu

KategóriaKliešte

Fypryst SPOT-ON dog S (2-10kg) 1x0,67ml - história ceny a dostupnosti

Fypryst SPOT-ON dog S (2-10kg) 1x0,67ml - ďalšie zaujímavé produkty

Fypryst SPOT-ON dog S (2-10kg) 1x0,67ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?