FYPRYST COMBO dog M (10-20KG) 1x1,43 ml

FYPRYST COMBO dog M (10-20KG) 1x1,43 ml

FYPRYST COMBO dog M (10-20KG) 1x1,43 ml

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 3,28 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FYPRYST COMBO dog M (10-20KG) 1x1,43 ml - popis produktu

  • Liečba proti napadnutiu blchami . Insekticídny účinok proti novému napadnutiu dospelými blchami trvá po dobu 8 týždňov. Prevencia množeniu bĺch potlačením vývoja vajíčok, lariev a ich vývojových štádií vyvinutých z vajíčok nakladených dospelými blchami po dobu 8 týždňov po aplikácii.
  • Liečba napadnutia kliešťami. Prípravok má trvalý akaricídny účinok po dobu až 4 týždňov proti kliešťom.
  • Liečba napadnutia všenkami.

Prípravok je možné použiť ako súčasť liečebnej stratégie pri zvládaní alergickej dermatitídy po blšom uštipnutí, pokiaľ už bola predtým diagnostikovaná veterinárnym lekárom. Liek je účinný proti zamoreniu blchami 2 mesiace

Použitie: Vyberte jednodávkovú pipetu z ochranného púzdra. Držte pipetu zvisle a krúživým pohybom odstráňte čiapočku. Rozhrňte srsť zvieraťa v oblasti kohútika tak, že je viditeľná koža. Priložte hrot pipety na kožu a niekoľkokrát ju stlačte tak, aby bol použitý celý obsah na jednom mieste.

Varovanie: Prípravok nepoužívajte u šteniat mladších ako 8 týždňov alebo vážiacich menej ako 2kg. Prípravok nepoužívajte u chorých zvierat (horúčka) alebo zvierat v rekonvalescencii. Nepoužívajte u králikov z dôvodu nebezpečenstva nežiaducich reakcií či dokonca úhynu. Tento liek je určený pre psy. Nepoužívajte u mačiek, pretože by to mohlo viesť k predávkovaniu.

FYPRYST COMBO dog M (10-20KG) 1x1,43 ml - história ceny a dostupnosti

FYPRYST COMBO dog M (10-20KG) 1x1,43 ml - ďalšie zaujímavé produkty

FYPRYST COMBO dog M (10-20KG) 1x1,43 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?