Dámske bežecké ponožky (podkolienky) - fialové

Dámske bežecké ponožky (podkolienky) - fialové

Dámske bežecké ponožky (podkolienky) - fialové

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske bežecké ponožky (podkolienky) - fialové - popis produktu

Dámske bežecké ponožky sú navrhnuté tak, aby poskytovali pohodlie pri rôznych typoch tréningu, a sú ideálnou voľbou pre ľudí s aktívnym životným štýlom. Mäkké, elastické a rýchloschnúce vlákna sa dokonale prispôsobia tvaru chodidla, čím zabezpečujú pohodlie, a použité technológie poskytujú podporu aj počas najintenzívnejšieho cvičenia - či už v posilňovni, na bicykli alebo počas behu. Tento produkt má dlhý strih siahajúci pred koleno. Produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí. Vďaka prísade elastanu (20%) produkt je elastický a drží svoj tvar. Má rýchloschnúce vlákna s technológiou 4FDry, ktorá podporuje odvod vlhkosti smerom od tela. Bežecké ponožky majú na priehlavku logo 4F. V balení je 1 pár. Hrejivé dámske ponožky sú vyrobené z elastického materiálu, ktorý tesne prilieha k chodidlu. Ploché švy na špičke zvyšujú pohodlie a predchádzajú podráždeniu pokožky a vzniku odrenín. Majú široké elastické lemy, ktoré držia ponožku na správnom mieste. Zónová kompresia urýchľuje regeneráciu svalov. Spevnené prvky v oblasti palcov a päty. Dámske bežecké ponožky - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: 35-42 strih: pred koleno produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí elastický materiál vďaka prísade elastanu (20%) kontrastné farebné bloky logo 4F umiestnené na strednej časti chodidla zónová kompresia urýchľuje regeneráciu svalov v balení je 1 pár elastický materiál zaručuje správnu priliehavosť ploché švy na špičke prinášajú používateľský komfort široké netlačiace lemy spevnené prvky v oblasti palcov a päty rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok

Tento produkt nájdete v skupine Dámske ponožky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je fialová, fialový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámske bežecké ponožky (podkolienky) - fialové - parametre produktu

Farbafialová
Určeniefemale
KategóriaPonožky, Dámske ponožky, Podkolienky
Značka4F
Farbafialová, fialový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske bežecké ponožky (podkolienky) - fialové - história ceny a dostupnosti

Dámske bežecké ponožky (podkolienky) - fialové - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske bežecké ponožky (podkolienky) - fialové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?