Pánske rýchloschnúce bežecké tričko - morské zelené

Pánske rýchloschnúce bežecké tričko - morské zelené

Pánske rýchloschnúce bežecké tričko - morské zelené

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske rýchloschnúce bežecké tričko - morské zelené - popis produktu

Pánska bežecká kolekcia DON'T STOP ME NOW je zameraná na špecifické potreby pokročilých amatérskych, ako aj profesionálnych bežcov. Pri jej tvorbe bolo prioritou zabezpečiť, aby oblečenie používané na tréningy aj preteky bolo ľahké a odolné, aby nič nestálo v ceste dosiahnutiu cieľa. Výrobky z tejto línie sú navrhnuté tak, aby poskytovali pohodlné nosenie a primeranú tepelnú ochranu tela, pričom chránia bežca pred poveternostnými vplyvmi letného obdobia v mestskom aj horskom teréne. Kolekcia využíva ultraľahké a moderné materiály s technológiou 4FDry, ako aj funkčné, ergonomické strihy umožňujúce voľnosť pohybu. Farebná paleta je založená na energických odtieňoch tyrkysovej, zelenej v kombinácii s jemnou béžovou a klasickou čiernou. Pánske bežecké tričko - spoľahlivá podpora a pohodlie v každej fáze tréningu Bežecké tričko bolo technologicky prispôsobené na behanie na kratšie alebo dlhšie vzdialenosti. Vďaka rýchloschnúcim vláknam, pohodlnému strihu či reflexným prvkom poskytuje bežecké tričko všestrannú podporu v rôznych podmienkach a na akejkoľvek trase. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a štandardnú dĺžku, ktorá siaha po boky. Vďaka interlokovej väzbe je tkanina pevná, ale mäkká, pohodlná a pohlcuje vlhkosť. Na oboch stranách má hladkú štruktúru. Pánske bežecké tričko je vyrobené zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí. Bežecké športové tričko má rýchloschnúce vlákna s technológiou 4FDry, ktorá podporuje odvod vlhkosti smerom od tela. Zaokrúhlený výstrih. Ploché švy predchádzajú podráždeniam pokožky. Polotransparentný, priedušný materiál. Pozrite si: Ako si vybrať bežecké oblečenie? Bežecké tričko pre mužov - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: S-3XL strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu štandardný strih s dĺžkou po boky produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu mäkká a odolná interloková pletenina s hladkou textúrou na oboch stranách zaokrúhlený výstrih ploché švy predchádzajú podráždeniam pokožky polotransparentný, priedušný materiál rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok

Produkt Pánske rýchloschnúce bežecké tričko - morské zelené je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je tyrkysová, tyrkysový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske rýchloschnúce bežecké tričko - morské zelené - parametre produktu

Farbatyrkysová
Určeniemale
KategóriaZelenina, Pánske tričká
Značka4F
Farbatyrkysová, tyrkysový
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske rýchloschnúce bežecké tričko - morské zelené - história ceny a dostupnosti

Pánske rýchloschnúce bežecké tričko - morské zelené - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske rýchloschnúce bežecké tričko - morské zelené - ako nakúpiť najvýhodnejšie?