Pánske rýchloschnúce tréningové tričko - béžové

Pánske rýchloschnúce tréningové tričko - béžové

Pánske rýchloschnúce tréningové tričko - béžové

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske rýchloschnúce tréningové tričko - béžové - popis produktu

Pánske tréningové tričko - spoľahlivá podpora a pohodlie v každej fáze tréningu Hlavným cieľom tréningového oblečenia z tejto línie je poskytnúť pohodlie a podporu počas akéhokoľvek typu tréningu rôznej úrovne a intenzity. Vďaka rýchloschnúcim, elastickým materiálom a pohodlnému strihu poskytuje tričko úplnú voľnosť pohybu a umožňuje maximálne sústredenie a pohodlie počas cvičenia. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a štandardnú dĺžku, ktorá siaha po boky. Vďaka interlokovej väzbe je tkanina pevná, ale mäkká, pohodlná a pohlcuje vlhkosť. Na oboch stranách má hladkú štruktúru. Rýchloschnúce športové tričko na posilňovňu je vyrobené zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí. Tréningové tričko s krátkym rukávom má rýchloschnúce vlákna s technológiou 4FDry, ktorá podporuje správny odvod vlhkosti smerom od tela. Zaokrúhlený výstrih. Ploché švy predchádzajú podráždeniam pokožky. Polotransparentný, priedušný materiál. Bočné rozparky poskytujú väčšiu voľnosť pohybu. Tréningové tričko pre mužov - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: S-3XL strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu štandardný strih s dĺžkou po boky produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu mäkká a odolná interloková pletenina s hladkou textúrou na oboch stranách zaokrúhlený výstrih ploché švy predchádzajú podráždeniam pokožky polotransparentný, priedušný materiál bočné rozparky rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je béžová, béžový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske rýchloschnúce tréningové tričko - béžové - parametre produktu

Farbabéžová
Určeniemale
KategóriaTričká, Pánske tričká
Značka4F
Farbabéžová, béžový
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske rýchloschnúce tréningové tričko - béžové - história ceny a dostupnosti

Pánske rýchloschnúce tréningové tričko - béžové - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske rýchloschnúce tréningové tričko - béžové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?