Funkčné tričko dlhý rukáv Lauparen Merino 190 Zip Neck Devold® (Farba: Black Forest, Veľkosť: XL)

Funkčné tričko dlhý rukáv Lauparen Merino 190 Zip Neck Devold® (Farba: Black Forest, Veľkosť: XL)

Funkčné tričko dlhý rukáv Lauparen Merino 190 Zip Neck Devold® (Farba: Black Forest, Veľkosť: XL)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Funkčné tričko dlhý rukáv Lauparen Merino 190 Zip Neck Devold® (Farba: Black Forest, Veľkosť: XL) - popis produktu

Ideálny kúsok pre outdoorové aktivity

S týmto funkčným trikom vám počas outdoorových aktivít zima rozhodne nebude. Vďaka predĺženej zadnej časti bude váš chrbát v teple. Merino vlna vás navyše zahreje, a to za každej situácie.

Vysoká odolnosť a dlhá životnosť

Tričko sa vyznačuje vysokým stupňom odolnosti voči mechanickému poškodeniu. Vďaka zdvojeným lemom sa môžete navyše z funkčného trička radovať oveľa dlhšie. Tie sa totiž postarajú o oveľa dlhšiu životnosť.

Priedušný a nekrčivý materiál

Tričko s dlhým rukávom je vyrobené z priedušného a nekrčivého materiálu. Nemusíte ho tak vôbec žehliť. Je príjemné na nosenie a neškriabe. Vďaka vylepšenému zloženiu je zaručené perfektné odvádzanie potu z povrchu tela.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • vysoká priedušnosť
  • nekrčivý a hrejivý materiál
  • dlhá životnosť
  • príjemné na nosenie
  • perfektne odvádza pot z povrchu tela
  • odolnosť voči mechanickému poškodeniu

Produkt Funkčné tričko dlhý rukáv Lauparen Merino 190 Zip Neck Devold® (Farba: Black Forest, Veľkosť: XL) patrí do skupiny produktov Športové oblečenie, je v ponuke značky Devold®, v ponuke predajcu Top-ArmyShop.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Tričká dlhý rukáv, je v ponuke značky Devold®, v ponuke predajcu Top-ArmyShop.sk.

Produkt Funkčné tričko dlhý rukáv Lauparen Merino 190 Zip Neck Devold® (Farba: Black Forest, Veľkosť: XL) patrí do skupiny produktov Merino tričká od značky Devold®, nájdete ho u predajcu Top-ArmyShop.sk.

Funkčné tričko dlhý rukáv Lauparen Merino 190 Zip Neck Devold® (Farba: Black Forest, Veľkosť: XL) - parametre produktu

Funkčné tričko dlhý rukáv Lauparen Merino 190 Zip Neck Devold® (Farba: Black Forest, Veľkosť: XL) - história ceny a dostupnosti

Funkčné tričko dlhý rukáv Lauparen Merino 190 Zip Neck Devold® (Farba: Black Forest, Veľkosť: XL) - ďalšie zaujímavé produkty

Funkčné tričko dlhý rukáv Lauparen Merino 190 Zip Neck Devold® (Farba: Black Forest, Veľkosť: XL) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?