Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Dekorujte torty, cupcakes, muffins a ďalšie krémové dezerty pomocou posypu v tvare kvietkov. Je ideálne na zdobenie detských tort a dezertov, vhodné predovšetkým na jarné a letné narodeninové oslavy alebo Veľkú Noc.
Zloženie
cukor, ryžová múka, hydrogenovaný olej (repkový), zahusťovadlo: E413, rastlinné extrakty, koncentrát (červená repa, spirulina, svetlica, sladké zemiaky), koncentrát (jablko, reďkev, čerešňa), farba: E101, E120, E133, E160a, E163, aróma.
Produkt Funcakes Cukrové zdobenie Kvietky Mix 60 g označuje EAN kód 8720143517648.
Hmotnosť | 60 g |
Pečenie | Ingrediencie |
Kategória | Krémy, Dekorácie |
EAN | 8720143517648 |
Dekorujte torty, cupcakes, muffins a ďalšie krémové dezerty pomocou posypu v tvare kvietkov. Je ideálne na zdobenie detských tort a dezertov, vhodné predovšetkým na jarné a letné narodeninové oslavy alebo Veľkú Noc. | Zloženie | cukor, ryžová múka, hydrogenovaný olej (repkový),
Deco melts čierne čokoládové dukátiky majú lahodnú, krémovú chuť a oceníte ich pri výrobe čokoládových ozdôb, praliniek, pri stekajúcich polevách ale rovnako na namáčanie cake pops, ovocia, cookies, donuts a ďalších cukroviniek. Takto ozdobené dezerty sa perfektne
Gullón Vanilla wafer plnené krémom (70%) s van. príchutí, bez cukru, s vlákninou 60 g | | Zloženie: krém s vanilkovou príchuťou 70% [sladidlá / á (maltitol, izomaltu), rastlinný tuk (palmový, z palmových jadier), polydextróza, PŠENIČNÝ škrob, emulgátor (sójový lecitín),
Ochucovacia pasta s príchuťou Maracuja je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto
Lahodný maslový krém vhodný na ozdobovanie košíčkov, cupcakes alebo ako náplň do tort. Je ideálny na nepoťahované torty. Na originálne zdobenie krémom môžete použiť cukrársku špičku a vrecúško. | Postup | Pred použitím musia mať suroviny izbovú teplotu. Pri vysokých
100% prírodná oriešková ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto
Ananásová ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Čučoriedková ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Pomarančová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Karamelová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Pistáciová ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Čerešňová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Enchanted Krém je praktická zmes na výrobu ľahkého čokoládového krému. S krémom môžete zdobiť dezerty a torty ale predovšetkým cupcakes a brownies. Krém je nenáročný na prípravu, je ľahší ako maslový krém a je možné doňho pridávať esencie a arómy. | Postup | Zmiešajte
Banánová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť kolieskami
Kokosová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť strúhaným
Stabilizátor šľahačky je sladený jemný biely prášok, ktorý udržuje šľahačku, krém alebo plnku pevnú a stabilnú. Je sladený, nie je nutné pridávať ďalší cukor. | Zloženie | cukor, glukózový sirup (sušený), modifikovaný škrob, želatinačné činidlo: E339, E450, E516, E401,
Ovocná ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť malinami alebo
Ochucovacia pasta z ruží je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Vysoko koncentrovaný potravinársky gél na farbenie fondánu, krémov, čokolády a pod. Na vytvorenie dokonalej farby postačí iba malé množstvo potravinového gélu. Tyrkysová jedlá farba sa výborne hodí na torty s chlapčenskou tematikou ale využijete ju aj pri
Vanilková ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Jablková ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
| Mangová ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Crème Brûlée ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Ovocná ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť lesným alebo