Fujitsu Lifebook E744

Fujitsu Lifebook E744

Fujitsu Lifebook E744

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Fujitsu Lifebook E744 - popis produktu

   Profesionálny notebook navrhnutý pre službu kancelárie bezo zvyšku splní všetky požiadavky firemného prostredia. Fujitsu Lifebook E744 je ideálny pre užívateľov, ktorí súčasto na cestách a navyše majú náročné požiadavky - ako na výkon, tak aj na bezpečnosť a pohodlie. Notebook má pre prenášanie uspôsobené pevné šasi s hmotnosťou púhych 2 kg a s 27mm profilom v najširšom bode.        Tento model vyniká modernými funkciami, špičkovým zabezpečením a pekným vzhľadom. Pre zabezpečenie je opatrený čítačkou odtlačku prstov , Snímačom čipových kariet SmartCard, šifrovánín celého disku aj zdokonalenú ochranou proti krádeži ATP. Vaše dáta budú teda v úplnom bezpečí. Ty si so sebou vezmete na 128 GB SSD disku a čo možno najrealistickejšie komunikácie pri videokonferenciách obstará Full HD webkamera. Notebook je vybavený 4 USB konektormi vrátane 3 vysokorýchlostných USB 3.0. Jeden je dokonca trvalo napájaný pre pohodlné nabíjanie vašich ďalších zariadení. Disponuje aj dokovacím konektorom, Takže jediným káblom pripojíte všetky používané zariadenia vrátane displejov.      Práca vám pôjde od ruky vďaka prehľadnému prostrediu predinštalovaného operačného systému Microsoft Windows 10 Home. Vždy svižný chod zabezpečuje technologicky vyspelý procesor Intel Core i5 4300M. Intel Turbo Boost 2 sa vyrovná aj s veľmi vysokým zaťažením, kedy v prípade potreby automaticky zdvihne frekvenciu. V tejto modernej kombinácii nájdete ideálne útočisko, nech už sú požiadavky vašej spoločnosti akokoľvek vysoké. Maximalizujte svoju produktivitu so sadou tých najlepších funkcií pre firemných užívateľov. 

Tento produkt nájdete v skupine Profesionálny notebook, vyrába ho značka Fujitsu-Siemens, vo veľkosti ks, nájdete ho u predajcu Bigon.sk.

Fujitsu Lifebook E744 - parametre produktu

Veľkosťks
Typ procesoraIntel Core i5 4300M
Výrobca grafickej kartyIntel
Rozlíšenie displeja1600 x 900
Povrch displejaMatný
Názov operačného systémuWindows 10 Home
Wifiáno
USB 2.01x
USB 3.03x
DisplayPort1x
VGA1x
LAN1x
Webkameraáno
Kapacita SSD128 GB
Frekvencia procesora2.60 GHz
Typ operačnej pamäteDDR3
Čítačka odtlačkov prstováno
Celý názov grafickej kartyIntel HD Graphics 4600
Uhlopriečka displeja14"
Celková kapacita pamäte4096 MB
Typ optickej mechanikyBez mechaniky
Výrobca procesoraIntel
KategóriaNotebooky, Profesionálny notebook
ZnačkaFujitsu-Siemens
Veľkosťks
E-shopBigon.sk

Fujitsu Lifebook E744 - história ceny a dostupnosti

Fujitsu Lifebook E744 - ďalšie zaujímavé produkty

Fujitsu Lifebook E744 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?