Fuchsiová štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - S/M

Fuchsiová štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - S/M

Fuchsiová štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - S/M

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Fuchsiová štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - S/M - popis produktu

Táto úžasná fuchsiová bunda je perfektnou voľbou pre chladné jeseň a jar. Materiál vyrobený z vysokokvalitného 100% polyesteru je pohodlný na dotyk a zároveň udržuje teplo. Bez kapucne je skvelou voľbou na každodenné nosenie a jej trendy ružová farba sa ľahko kombinuje so všetkými druhmi šiat. Má tiež praktické vrecká na drobnosti, takže všetko, čo potrebujete, máte vždy po ruke. Dlhé vlasy na bunde dodávajú elegantný a štýlový vzhľad, ktorý zaručene pritiahne pohľady.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosťVýškaObvod hrudníkaRukáv DĺžkaS / M160-17282-8659-61M / L162-17486-9161-63L / XL164-17891-9663-65AKO VYBRAŤ SPRÁVNU VEĽKOSŤ?Pre výber správnej veľkosti je potrebné zistiť svoje miery. Pripravte si krajčirský meter a poďme nato!Obvod hrudníkaMerajte sa v najširšej časti hrudníka, cez prsia.Obvod pásuMerajte sa v najužšej časti brucha.Obvod bokovMerajte sa v najširšej časti bedier.Tip: Ak je vaša nameraná veľkosť rovnaká ako veľkosť uvedená v tabuľke, odporúčame objednať si väčšiu veľkosť.Neviete si vybrať tú správnu veľkosť? Kontaktujte nás, radi Vám pomôžeme.

Produkt Fuchsiová štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - S/M je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske bundy, vyrába ho značka WOOL FASHION ITALIA, je vyrobený vo veľkosti S/M, farebná verzia je ružová, materiálové prevedenie je 100% Polyester.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske oblečenie, vyrába ho značka WOOL FASHION ITALIA, je vyrobený vo veľkosti S/M, farebná verzia je ružová, materiálové prevedenie je 100% Polyester.

Fuchsiová štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - S/M - parametre produktu

VeľkosťS/M
Modelkamá na sebe veľkosť S/M: výška 176 cm, prsia 85 cm, Pás 64 cm, boky 92 cm
Farbaružová
Vzorjednofarebný
Materiál100% polyester
Výstrihbez kapucne
Strihjednoduchý
Dĺžkapolodlhá
Zateplenienezateplené
Praniev práčke pri 30°
KategóriaBundy, Dámske bundy, Dámske oblečenie
ZnačkaWOOL FASHION ITALIA
VeľkosťS/M
Farbaružová
Materiál100% Polyester

Fuchsiová štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - S/M - história ceny a dostupnosti

Fuchsiová štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - S/M - ďalšie zaujímavé produkty

Fuchsiová štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - S/M - ako nakúpiť najvýhodnejšie?