FRUCTOSIN cps 1x30 ks

FRUCTOSIN cps 1x30 ks

FRUCTOSIN cps 1x30 ks

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 16,47 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FRUCTOSIN cps 1x30 ks - popis produktu

Zdravotnícka pomôcka s obsahom xylózy sa používa na liečbu malabsorpcie fruktózy.

  • Premieňa fruktózu v čreve na jednoduchšie vstrebateľnú glukózu, a tým zabraňuje/zmierňuje príznaky malabsorpcie fruktózy.
  • Jedna kapsula je schopná v tenkom čreve enzymaticky konvertovať na glukózu približne 6,2 g fruktózy.
Aké je odporučané dávkovanie FRUCTOSINU?

V závislosti od celkového príjmu fruktózy sa užívajú 1 – 2 kapsuly a zapijú sa vodou 15 minút pred požitím jedla s obsahom fruktózy. Môže sa použiť až 3x denne. Obsah kapsuly sa nesmie rozhrýzť, ale musí sa prehltnúť v celku. V prípade problémov s prehĺtaním kapsuly, sa môže kapsula otvoriť a hneď prehltnúť jej obsah a bez žuvania zapiť malým množstvom vody. Maximálna denná dávka závisí od celkového príjmu fruktózy, nemá však presiahnuť 6 kapsúl.

Upozornenie pri používaní FRUCTOSINU:

Ak ste tehotná alebo dojčíte, predtým ako užijete poraďte sa so svojím lekárom. Deti a dospievajúci môžu užívať iba po porade s lekárom. Je nevhodný pre ľudí s vrodenou (hereditárnou) neznášanlivosťou fruktózy. Diabetici musia počítať s obsahom fruktózy v potravinách ako s glukózou a majú užívať iba pod dohľadom lekára. Kapsuly nesmiete užívať, ak máte známu alergiu (precitlivenosť) na xylózu izomerázy alebo na ktorúkoľvek inú zložku tejto zdravotníckej pomôcky. Uchovávajte mimo dohľadu a dosahu detí. Uchovávajte v suchu a chlade.

FRUCTOsin ako zdravotnícka pomôcka poskytuje telu enzým xylóza izomerázy (XI) v jeho aktívnej forme. XI premieňa fruktózu na glukózu, ktorá je jednoduchšie stráviteľná a ako primárna živina sa v tele rýchlo vstrebáva. Vzhľadom na rýchle vstrebávanie glukózy sa spätná premena glukózy na fruktózu deje iba vo veľmi malom rozsahu. Vzhľadom na aktivitu XI je fruktóza eliminovaná už v tenkom čreve, čo zamedzuje príznaky malabsorbcie.

FRUCTOSIN cps 1x30 ks - história ceny a dostupnosti

FRUCTOSIN cps 1x30 ks - ďalšie zaujímavé produkty

FRUCTOSIN cps 1x30 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?