Fréza na pne Faworyt SF15

Fréza na pne Faworyt SF15

Fréza na pne Faworyt SF15

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Fréza na pne Faworyt SF15 - popis produktu

Realizovali ste výrub na záhrade alebo pozemku a chcete sa zbaviť zvyškov stromov uviaznutých v zemi? Vytiahnuť ich môže byť ťažké, vsaďte na lepší spôsob. Niekedy je pre rozsah ich koreňov veľmi ťažké ich vytrhnúť. Fréza na pne Faworyt SF15 je model vybavený účinným benzínovým motorom Loncin s výkonom 9 kW. Umožňuje efektívnu likvidáciu aj mohutných a tvrdých zvyškov vyrúbaných stromov. Je vybavená reznými prvkami vynikajúcej kvality v podobe 8 fréz s hrotmi z karbidu volfrámu. Vďaka tomu majú čepele veľmi vysokú pevnosť a odolnosť proti otupeniu. Nastavenie frézy môžete navyše upraviť v troch rôznych polohách, čo predlžuje ich životnosť. Takto bude odstraňovanie zvyškov kmeňov a koreňov ešte jednoduchšie. Fréza na pne Faworyt SF15 umožňuje odstrániť nielen časti stromu vyčnievajúce nad zemou, ale aj tie hlbšie umiestnené. Jeho špeciálna konštrukcia umožňuje zapustenie až 30 centimetrov do zeme. Zariadenie má tiež odolný systém pohonu so spojkou, ktorý zlepšuje bezpečnosť a pohodlie pri štartovaní. Špecifikácie: Výkon: 9 kW Kapacita: 420 cm3 Objem olejovej nádrže: 1,1 l Objem palivovej nádrže: 6,5 l Priemer frézovacieho kotúča: 210 mm Max. pracovná hĺbka: 30 cm Rezný prvok: 8 fréz s hrotmi z karbidu volfrámu Možnosť otáčania a nastavenia frézy do 3 polôh Hmotnosť: 100 kg

Tento produkt nájdete v skupine Snehové frézy od značky DomTextilu, domtextilu.sk, vo farbe červená, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk.

Fréza na pne Faworyt SF15 - parametre produktu

FarbaČervená
KategóriaFrézy, Snehové frézy
ZnačkaDomTextilu, domtextilu.sk
Farbačervená
E-shopDomtextilu.sk

Fréza na pne Faworyt SF15 - história ceny a dostupnosti

Fréza na pne Faworyt SF15 - ďalšie zaujímavé produkty

Fréza na pne Faworyt SF15 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?