Freestrider NordicTrack FS9i #1861045

Freestrider NordicTrack FS9i #1861045

Freestrider NordicTrack FS9i #1861045

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Freestrider NordicTrack FS9i - popis produktu

NordicTrack FreeStride Trainer FS9i je multifunkčný trenažér, ktorý podporuje prácu troch posilňovacích strojov a to steppru, bežeckého pásu a eliptikalu. Vďaka voľne nastaviteľnému kroku do 81 cm je len na vás , akú dráhu pohybu budete opisovať pri tréningu. Medzi ďalšie výhody trenažéra patria aj špeciálne funkcie automatického sklonu / poklesu (v rozmedzí -10% - 10%), ktorá pomáha simulovať tréning vonku a vy tak zapájate rôzne svalové skupiny. ;Vyvážený zotrvačníkový systém s hmotnosťou 9 kg a moderná magnetická brzda zaisťujú komfortný, plynulý a tichý chod trenažéra aj pri maximálnom zaťažení. Záťaž sa nastavuje v 26 stupňoch. súperiť so svojimi priateľmi. Hlavné výhody:Kvalitné mechanické spracovanie – robustná rámová konštrukcia, osadenie priemyselnými ložiskami vo všetkých pohyblivých častiach stroja a kvalitné komponenty zaručujú dlhodobo bezproblémové používanie strojaPlynulý a tichý chod – plynulý a komfortný chod stroja zaisťuje vyvážený zotrvačníkový systém s hmotnosťou 24 kgDostatočný rozsah záťaže – možnosť elektronicky nastaviteľnej záťaže v 26 stupňochNastavenie dĺžky kroku - vďaka špecifickému systému samovoľného predlžovania dĺžky kroku a kombinácii troch rôznych pohybov môžete nastavovať dĺžku kroku do 81 cmNastavenie sklonu – úprava sklonu pedálov v rozmedzí -10 % a 10 %Prepojenie s tréningovou aplikáciou iFitPripojenie MP3 a zabudované reproduktory - pre počúvanie hudbyZabudovaný ventilátor - pre osvieženie pri tréninguNordicTrack FreeStride Trainer FS9i je multifunkčný trenažér, ktorý podporuje prácu troch posilňovacích strojov a to steppru, bežeckého pásu a eliptikalu. Vďaka voľne nastaviteľnému kroku do 81 cm je len na vás , akú dráhu pohybu budete opisovať pri tréningu. Medzi ďalšie výhody trenažéra patria aj špeciálne funkcie automatického sklonu / poklesu (v rozmedzí -10% - 10%), ktorá pomáha simulovať tréning vonku a vy tak zapájate rôzne svalové skupiny. ;Vyvážený zotrvačníkový systém s hmotnosťou 9 kg a moderná magnetická brzda zaisťujú komfortný, plynulý a tichý chod trenažéra aj pri maximálnom zaťažení. Záťaž sa nastavuje v 26 stupňoch. súperiť so svojimi priateľmi. Hlavné výhody:Kvalitné mechanické spracovanie – robustná rámová konštrukcia, osadenie priemyselnými ložiskami vo všetkých pohyblivých častiach stroja a kvalitné komponenty zaručujú dlhodobo bezproblémové používanie strojaPlynulý a tichý chod – plynulý a komfortný chod stroja zaisťuje vyvážený zotrvačníkový systém s hmotnosťou 24 kgDostatočný rozsah záťaže – možnosť elektronicky nastaviteľnej záťaže v 26 stupňochNastavenie dĺžky kroku - vďaka špecifickému systému samovoľného predlžovania dĺžky kroku a kombinácii troch rôznych pohybov môžete nastavovať dĺžku kroku do 81 cmNastavenie sklonu – úprava sklonu pedálov v rozmedzí -10 % a 10 %Prepojenie s tréningovou aplikáciou iFitPripojenie MP3 a zabudované reproduktory - pre počúvanie hudbyZabudovaný ventilátor - pre osvieženie pri tréningu

Produkt Freestrider NordicTrack FS9i #1861045 patrí do skupiny produktov Eliptické trenažéry, patrí pod značku Marimex, nájdete ho v e-shope Marimex.sk.

Freestrider NordicTrack FS9i - parametre produktu

Freestrider NordicTrack FS9i - história ceny a dostupnosti

Freestrider NordicTrack FS9i - ďalšie zaujímavé produkty

Freestrider NordicTrack FS9i - ako nakúpiť najvýhodnejšie?