FRANCE LAIT 2

FRANCE LAIT 2

FRANCE LAIT 2

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FRANCE LAIT 2 - popis produktu

Následná dojčenská mliečna výživa pre dojčatá vo veku od 6 mesiacov do 1 roka, na plynulý prechod k zmiešanej strave. Obsahuje 13 vitamínov a 12 minerálov. Upravený pomer bielkovín kazeín/srvátka ako pri materskom mlieku v tomto období dojčenia: 60/40.

Obsahuje:

  • jód a 2 esenciálne mastné kyseliny - kyselina linolová a alfalinolénová, ktoré podporujú správny rast a vývoj detí. (Priaznivý účinok sa dosiahne pri minimálnom dennom príjme kyseliny linolovej v množstve zodpovedajúcom 1 % celkovej energie a kyseliny alfalinolénovej v množstve zodpovedajúcom 0,2 % celkovej energie). Optimálny pomer kyselina linolová/kyselina linolénová = 8,3.
  • bielkoviny, vápnik, fosfor a vitamín D, ktoré sú potrebné na vývoj a rast kostí detí,
  • železo prispieva k normálnemu kognitívnemu vývinu detí (schopnosti poznávať a učiť sa).

Obsahuje aj taurín, cholín, inozitol a L-karnitín. S obsahom laktózy, maltodextrínu a glukózy - príprava dieťaťa na podávanie sacharidov prítomných v diverzifikovanej strave.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Výživové doplnky, patrí značke STE REGILAIT UNION DE COOP., nájdete ho u predajcu Lieky24.sk.

Produkt FRANCE LAIT 2 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Doplnky výživy, je v ponuke značky STE REGILAIT UNION DE COOP. v ponuke e-shopu Lieky24.sk.

FRANCE LAIT 2 - parametre produktu

FRANCE LAIT 2 - história ceny a dostupnosti

FRANCE LAIT 2 - ďalšie zaujímavé produkty

FRANCE LAIT 2 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?