Fox Defend Ss Jersey Sg

Fox Defend Ss Jersey Sg

Fox Defend Ss Jersey Sg

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 39,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Fox Defend Ss Jersey Sg - popis produktu

Cyklodres Fox Defend Ss Jersey Sg:Myslíte na nové oblečenie určené na pohodlnú cyklistiku? Potom vás iste zaujme cyklodres Fox Racing, ktorého vlastnosti prinášajú väčší komfort pri športových aktivitách. Pre cyklistov bude podstatné, že tento cyklistický dres je priedušný a rýchloschnúci. Bez neho si nedokážeme predstaviť šatník na horský bicykel. Jeho prednosťou nie je len vizuálna príťažlivosť, ale aj praktické využitie. Výrobca dbal na maximálne pohodlie počas jazdy. Materiálom cyklodresu je polyester. Cyklodres je opatrený krátkymi rukávmi, vďaka ktorým ho využijete v teplých dňoch roka. Dres na bicykel Fox Racing bol navrhnutý vo veľkosti S. Dres dopĺňa čierna farba. Kľúčové vlastnosti cyklodresu Fox Defend Ss Jersey Sg Cyklodres Fox Racing bol prispôsobený tak, aby poskytoval maximálne pohodlie počas jazdy na bicykli Je nevyhnutným doplnkom na horský bicykel Materiál: polyester Cyklodres je priedušný a rýchloschnúci Cyklodres má strih s krátkymi rukávmi Zapínanie: bez zapínania Dres na bicykel Fox Racing bol navrhnutý vo veľkosti S Zvýrazňuje ho čierna farba

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športové oblečenie, je v ponuke značky Fox Racing, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt Fox Defend Ss Jersey Sg je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické dresy, vyrába ho značka Fox Racing, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Fox Defend Ss Jersey Sg - parametre produktu

Fox Defend Ss Jersey Sg - história ceny a dostupnosti

Fox Defend Ss Jersey Sg - ďalšie zaujímavé produkty

Fox Defend Ss Jersey Sg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?