FOX Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - RANGER LADY - čierna

FOX Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - RANGER LADY - čierna

FOX Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - RANGER LADY - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FOX Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - RANGER LADY - čierna - popis produktu

MTB DRES ODVÁDZAJÚCI POT Štýl a výkon, ktorý funguje na bicykli aj mimo neho. Dámsky dres Ranger drirelease® s dlhým rukávom je mäkký a má uvoľnený strih, ktorý skrýva pokročilú technológiu odvádzania vlhkosti. Udrží vás v pohodlí na trati a zároveň poskytuje pocit obľúbeného trička a má dlhé rukávy pre väčšie krytie, keď sa vydáte na cestu. Vďaka konštrukcii s technológiou drirelease®, dres odvádza pot a rýchlo schne, takže si môžete vyraziť na jazdu aj počas obedňajšej prestávky. -Priadza drirelease® odvádza vlhkosť a schne štyrikrát rýchlejšie ako bavlna -V celom odeve sú použité recyklované tkaniny -85% recyklovaný polyester, 15% bavlna drirelease® jersey   STRIH: zúžený, BENEFIT: vyrobené z recyklovanej priadze, odvádza pot, VLASTNOSTI: priedušné, rýchloschnúce, komfortné, VYUŽITIE: univerzálne, MTB, PREVEDENIE: s potlačou loga, DIZAJN: viac-farebný, MATERIÁL: drirelease®, POHLAVIE: dámske

Produkt FOX Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - RANGER LADY - čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické dresy, vyrába ho značka FOX, je vyrobený vo veľkosti XS, farebná verzia je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený female.

FOX Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - RANGER LADY - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniefemale
KategóriaDresy, Bicykle, Cyklistické dresy
ZnačkaFOX
VeľkosťXS
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

FOX Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - RANGER LADY - čierna - história ceny a dostupnosti

FOX Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - RANGER LADY - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

FOX Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - RANGER LADY - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?