Foscarini Rituals 2 stolová lampa sklo, stmievač

Foscarini Rituals 2 stolová lampa sklo, stmievač

Foscarini Rituals 2 stolová lampa sklo, stmievač

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Foscarini Rituals 2 stolová lampa sklo, stmievač - popis produktu

Foscarini Rituals 2 - Stolová lampa z fúkaného skla, so stmievačom Stolová lampa Rituals 2 od spoločnosti Foscarini vyžaruje čistú relaxáciu a rovnováhu. Jeho tienidlo z fúkaného skla pripomína svojím tvarom a štruktúrou menej pevné sklo, ale skôr ľahký japonský papier. V súlade so svojím názvom Rituals dokazuje, že osvetlenie pozadia pri meditácii alebo relaxácii nemusí nevyhnutne pochádzať zo zdrojov svetla z prírodných materiálov, ale že aj svietidlá zo skla môžu vyčarovať príjemnú atmosféru pohody. Horizontálne kruhy, ktoré prechádzajú cez tienidlo svietidla, sú vytvorené špeciálnou technikou spracovania skla nazývanou 'a fermo'. Pri tejto technike fúkania sa sklo vo forme neotáča. Negatívne ozdoby vo forme sa odtláčajú do skla a vytvárajú charakteristický pruhovaný vzor, ktorý sa pôsobivo odhalí po zapnutí svetla. Posledné úpravy sa robia doslova ručne. V neposlednom rade sa ponorením skla do kyseliny vytvára vzhľad podobný sadre. Sklo spočíva na minimalistickom trojnožkovom ráme z lakovaného kovu so zdrsneným povrchom - jasný, ale vhodný kontrast k organicky tvarovanému odtieňu. Foscarini Rituals 2 sa najlepšie hodí do miestností s pokojnou, útulnou atmosférou. Kompozícia rôznych typov a tvarov svietidiel, ktoré ponúka séria Rituals navrhnutá Ludovicou a Robertom Palombovými, pôsobí mimoriadne expresívne. Rituály 2 sa napájajú prostredníctvom priehľadného kábla s integrovaným stmievačom na plynulú reguláciu jasu.

Produkt Foscarini Rituals 2 stolová lampa sklo, stmievač patrí do skupiny produktov Stolové lampy, patrí značke Foscarini, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Foscarini Rituals 2 stolová lampa sklo, stmievač - parametre produktu

Foscarini Rituals 2 stolová lampa sklo, stmievač - história ceny a dostupnosti

Foscarini Rituals 2 stolová lampa sklo, stmievač - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Foscarini Rituals 2 stolová lampa sklo, stmievač - ďalšie zaujímavé produkty

Foscarini Rituals 2 stolová lampa sklo, stmievač - ako nakúpiť najvýhodnejšie?