Foscarini Plass media stolová, stmievateľná, modrá

Foscarini Plass media stolová, stmievateľná, modrá

Foscarini Plass media stolová, stmievateľná, modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Foscarini Plass media stolová, stmievateľná, modrá - popis produktu

Stolová lampa Foscarini Plass media s rozptýleným svetlom Moderná stolová lampa Plass media upúta pozornosť každého pozorovateľa. Jeho špeciálne tienidlo, ktoré vyzerá ako brúsené sklenené koráliky, je však vyrobené z plastu. Polykarbonát sa spracováva jedinečnou metódou rotačného tvarovania. Surový materiál sa zahrieva vo forme a potom sa otáča, kým nevznikne duté teleso. Tento špeciálny výrobný proces spôsobuje, že na povrchu sa objavujú malé nerovnosti, ktoré sú ešte viditeľnejšie pri zapnutí svetla. Práve táto nepravidelná štruktúra spôsobuje, že plast vyzerá ako sklo, čo dodáva stolnej lampe Plass jej osobitý vzhľad. Po zapnutí svetla vytvára pôsobivú atmosféru s kaleidoskopickým svetelným efektom. Pôsobivý dizajn série mediálnych lámp Plass pochádza od Lucu Nichetta. Tento dizajnér, ktorý sa narodil v Benátkach, vyvinul pre spoločnosť Foscarini rôzne série svietidiel. Nichetto použil tradičné muránske sklo ako vzor pre dizajn médií Plass, ktoré pôsobivo reinterpretuje pomocou moderného materiálu a špeciálneho procesu.

Produkt Foscarini Plass media stolová, stmievateľná, modrá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stolové lampy, patrí značke Foscarini, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stolové lampy moderné, vyrába ho značka Foscarini, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

Foscarini Plass media stolová, stmievateľná, modrá - parametre produktu

Foscarini Plass media stolová, stmievateľná, modrá - história ceny a dostupnosti

Foscarini Plass media stolová, stmievateľná, modrá - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Foscarini Plass media stolová, stmievateľná, modrá - ďalšie zaujímavé produkty

Foscarini Plass media stolová, stmievateľná, modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?