Footjoy Stratos Womens Golf Shoes Navy/White 38,5

Footjoy Stratos Womens Golf Shoes Navy/White 38,5

Footjoy Stratos Womens Golf Shoes Navy/White 38,5

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Footjoy Stratos Womens Golf Shoes Navy/White 38,5 - popis produktu

FJ Stratos so STRATOFOAM, patentovaným systémom odpruženia navrhnutým z jedinečnej zmesi, ktorá umožňuje absorbovať nárazy a navrátiť energiu. Hlavnou výhodou návratnosti energie je, že pomáha znižovať únavu nôh. LUXUSNÁ KOŽA Koža NappaLuxe poskytuje pozoruhodnú vizuálnu príťažlivosť, vodotesnú ochranu a luxusný komfort. ĽAHKÉ TLMENIE NÁRAZOV StratoFoam je patentovaná penová zmes vyladená špeciálne na golf, ktorá maximalizuje pohodlie pod nohami a zároveň poskytuje optimálny návrat energie na zníženie únavy nôh počas celého kola. VÝKONNÁ PODRÁŽKA Podošva VersaTrax+ je navrhnutá s trakčnými prvkami, aby vytvorila podošvu, ktorá je ideálna pre výkon na ihrisku. Priehľadné gumené trakčné prvky ponúkajú špičkový vzhľad a pocit a zároveň maximalizujú trakciu pri každom kroku, ktorý urobíte. Jedinečný anti-channeling trakčný vzor je navrhnutý pre priľnavosť z akejkoľvek polohy alebo uhla. PERFORMA LAST Ponúka plnú zaoblenú špičku, plnší strih prednej časti chodidla a užšiu pätu. 100 % ODOLNOSŤ VOČI VODE Ošetrené a spracované tak, aby boli zabezpečené vodotesné vlastnosti na molekulárnej úrovni, dodatočná membrána je integrovaná na posilnenie vodotesnej ochrany. Pohlavie: Ženy Krajina pôvodu: Čína Sezóna: Jeseň;Zima;Jar;Leto Veková skupina: Dospelý Farba: Modrá Farba podľa výrobcu: Navy/White Veľkosť EU: 38,5 Veľkosť US: 7,5 Veľkosť UK: 5,5 Séria: Stratos Šírka: Štandardná Podrážka: Bez-spikové Nepremokavé: Nie

Produkt Footjoy Stratos Womens Golf Shoes Navy/White 38,5 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámska obuv, patrí pod značku Footjoy, je vyrobený vo veľkosti 38, 5, vo farebnej verzii Blue v ponuke e-shopu Muziker.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Footjoy, je vyrobený vo veľkosti 38, 5, farebný variant je Blue v ponuke e-shopu Muziker.sk a je prispôsobený female.

Footjoy Stratos Womens Golf Shoes Navy/White 38,5 - parametre produktu

FarbaBlue
VeľkosťBlue
Určeniefemale
KategóriaDámska obuv, Topánky, Dámske topánky
ZnačkaFootjoy
Veľkosť38, 5
FarbaBlue
Určeniefemale
E-shopMuziker.sk

Footjoy Stratos Womens Golf Shoes Navy/White 38,5 - história ceny a dostupnosti

Footjoy Stratos Womens Golf Shoes Navy/White 38,5 - ďalšie zaujímavé produkty

Footjoy Stratos Womens Golf Shoes Navy/White 38,5 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?