Footjoy Hyperflex Mens Golf Gloves Right Hand White ML

Footjoy Hyperflex Mens Golf Gloves Right Hand White ML

Footjoy Hyperflex Mens Golf Gloves Right Hand White ML

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 24,70 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Footjoy Hyperflex Mens Golf Gloves Right Hand White ML - popis produktu

Pánske kožené golfové rukavice poskytujú mäkkosť a priľnavosť vo všetkých podmienkach hry. MÄKKÝ POCIT Koža Cabretta v celej dlani rukavice poskytuje hladký pocit s odolnosťou voči potu. ZVÝŠENÁ PRIEDUŠNOSŤ Materiál Microvent® FiberSof™ je strategicky umiestnený pozdĺž zadnej strany ruky, aby podporoval kontrolu vlhkosti a priedušnosť. KONTROLA VLHKOSTI Priedušná sieťovina PowerNet™ na kĺboch vytvára chladivé pohodlie a zároveň zlepšuje prispôsobenie a flexibilitu. PRECÍZNE ZAPÍNANIE Šikmý uzáver ComforTab je strategicky umiestnený pre presné prispôsobenie a pohodlie bez stresu. Ruka: Pravá (pre ľavákov) Farba podľa výrobcu: White Sezóna: Jar;Zima;Leto;Jeseň Krajina pôvodu: Thajsko;Čína Farba: Biela Veľkosť: ML Pohlavie: Muži Typ rukavíc: Celoročné Veková skupina: Dospelý Materiál: Koža

Produkt Footjoy Hyperflex Mens Golf Gloves Right Hand White ML je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske rukavice, je v ponuke značky Footjoy, je vyrobený vo veľkosti ML, farebný variant je White, materiál je Leather v ponuke e-shopu Muziker.sk a je prispôsobený male.

Footjoy Hyperflex Mens Golf Gloves Right Hand White ML - parametre produktu

FarbaWhite
VeľkosťWhite
Určeniemale
MateriálLeather
KategóriaRukavice, Pánske rukavice
ZnačkaFootjoy
VeľkosťML
FarbaWhite
MateriálLeather
Určeniemale
E-shopMuziker.sk

Footjoy Hyperflex Mens Golf Gloves Right Hand White ML - história ceny a dostupnosti

Footjoy Hyperflex Mens Golf Gloves Right Hand White ML - ďalšie zaujímavé produkty

Footjoy Hyperflex Mens Golf Gloves Right Hand White ML - ako nakúpiť najvýhodnejšie?