Footjoy Hyperflex BOA Navy/White 41

Footjoy Hyperflex BOA Navy/White 41

Footjoy Hyperflex BOA Navy/White 41

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Footjoy Hyperflex BOA Navy/White 41 - popis produktu

Získajte dokonalý atletický výkon s týmito golfovými topánkami určenými pre mužov. Pánske golfové topánky s inovatívnymi materiálmi, ako je konštruovaný zvršok zo sieťoviny, poskytujú ľahkú podporu a odpruženie, takže môžete hrať na najvyššej úrovni. Vlastnosti: Zmes medzipodošvy StratoFoam pre väčšie pohodlie Sieťovina s Hot Melt vláknami pre lepšiu štruktúru a podporu Tvarovaná EVA FitBed® s vysokou hustotou pre pohodlie a kontrolu Systém BOA Fit Výkon a presnosť s technológiou WRAPID Fit Úplne nový WRAPID, poháňaný systémom BOA® Fit System, je inovatívny systém s asymetrickou konfiguráciou, ktorá zaisťuje vytočené, presné uchytenie so znížením tlaku na hornú časť chodidla. Umožňuje topánke pohybovať sa s vami, obopínať vašu nohu pre úplnú bezpečnosť, a to všetko pri poskytovaní silnej podpory pri hojdaní. Vyladené pre pohodlie Úplne nový systém odpruženia StratoFoam využíva patentovanú zmes materiálov, ktoré poskytujú optimálnu podporu a pohodlie pre podmienky, s ktorými sa stretávate pri hraní golfu – hojdanie, chôdza a všetko medzi tým. Navrhnuté tak, aby absorbovali nárazy pre maximálne pohodlie a tiež maximalizovali návrat energie na zníženie únavy pri chôdzi. Precision Fit Asymetrická WRAPID, poháňaná systémom BOA® Fit System, vytvára vysoko flexibilnú a stabilnú topánku, ktorá poskytuje bezkonkurenčne presné prispôsobenie so znížením tlaku na vrchnú časť chodidla. Super mäkká rebrovaná pletená manžeta prilieha a nekĺže. Pohybuje sa s vami Podošva OptiFlex sa vlní po celej dĺžke chodidla, aby sa prirodzene ohýbala pri každom kroku a pridávala dodatočnú torznú kontrolu prostredníctvom švihu. 100 % vodotesný technický sieťový systém Priedušná sieťovina lemovaná nepremokavou membránovou bariérou pre úplnú ochranu a priedušnosť za každého počasia. Šírka: Štandardná Sezóna: Jar;Zima;Leto;Jeseň Nepremokavé: Áno Podrážka: Spiked Pohlavie: Muži Veková skupina: Dospelý Veľkosť EU: 41 Krajina pôvodu: Čína Farba: Modrá;Biela Farba podľa výrobcu: Navy/White Veľkosť UK: 7,5 Séria: Hyperlex Veľkosť US: 8,5

Produkt Footjoy Hyperflex BOA Navy/White 41 patrí do skupiny produktov Pánske topánky, je v ponuke značky Footjoy, je vyrobený vo veľkosti 41, farebný variant je Blue, Blue White, White, White Blue v ponuke e-shopu Muziker.sk a je prispôsobený male.

Footjoy Hyperflex BOA Navy/White 41 - parametre produktu

FarbaWhite Blue
VeľkosťWhite Blue
Určeniemale
KategóriaTopánky, Pánske topánky
ZnačkaFootjoy
Veľkosť41
FarbaBlue, Blue White, White, White Blue
Určeniemale
E-shopMuziker.sk

Footjoy Hyperflex BOA Navy/White 41 - história ceny a dostupnosti

Footjoy Hyperflex BOA Navy/White 41 - ďalšie zaujímavé produkty

Footjoy Hyperflex BOA Navy/White 41 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?