Footjoy Flex XP Pink 37

Footjoy Flex XP Pink 37

Footjoy Flex XP Pink 37

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Footjoy Flex XP Pink 37 - popis produktu

Objavte atletický štýl vodotesného modelu FJ Flex XP.   SIEŤOVINA Ľahká výkonná sieťovina poskytuje neuveriteľné celodenné pohodlie s mimoriadnou priedušnosťou.   VŠESTRANNÁ TRAKCIA Podrážka VersaTrax je navrhnutá s trakčnými prvkami a vytvára podrážku, ktorá je ideálna pre výkon na ihrisku s univerzálnym opotrebovaním. Každá zóna maximalizuje trakciu počas vášho švihu a poskytuje výnimočnú prľnavosť pri chôdzi.   KOMPLETNÁ PODPORA Mäkká medzipodrážka EVA poskytuje zvýšené tlmenie pod nohami, zvýšené pohodlie a mimoriadnu stabilitu.   LASER SPORT FIT Ponúka úplne zaoblenú špičku so štandardným tvarom cez prednú časť chodidla a priehlavok. Prst na nohe a mierne úzky podpätok dotvárajú atletický profil.   VODOODOLNÉ FJ zaručuje, že táto golfová topánka bude pri bežnom používaní vodotesná jeden rok (záruka USA). Krajina pôvodu: Čína Veľkosť UK: 4,5 Veľkosť EU: 37 Farba podľa výrobcu: Pink Séria: Flex Sezóna: Jeseň;Jar;Leto;Zima Veková skupina: Dospelý Veľkosť US: 6,5 Pohlavie: Ženy Farba: Ružová Šírka: Štandardná Nepremokavé: Áno Podrážka: Bez-spikové

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámska obuv, patrí pod značku Footjoy, je vyrobený vo veľkosti 37, vo farebnej verzii Pink v ponuke e-shopu Muziker.sk a je vhodný female.

Produkt Footjoy Flex XP Pink 37 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Footjoy, je vyrobený vo veľkosti 37, farebný variant je Pink v ponuke e-shopu Muziker.sk a je prispôsobený female.

Footjoy Flex XP Pink 37 - parametre produktu

FarbaPink
VeľkosťPink
Určeniefemale
KategóriaDámska obuv, Topánky, Dámske topánky
ZnačkaFootjoy
Veľkosť37
FarbaPink
Určeniefemale
E-shopMuziker.sk

Footjoy Flex XP Pink 37 - história ceny a dostupnosti

Footjoy Flex XP Pink 37 - ďalšie zaujímavé produkty

Footjoy Flex XP Pink 37 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?