Footjoy Flex Black/Charcoal 44

Footjoy Flex Black/Charcoal 44

Footjoy Flex Black/Charcoal 44

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 92,10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Footjoy Flex Black/Charcoal 44 - popis produktu

Pánske topánky využívajú trakčný systém VersaTrax pre výnimočný golfový výkon na ihrisku. Ľahký pletený zvršok zo sieťoviny a tvarovaná EVA FitBed pre pohodlie poskytujú lepšie odpruženie. Zažite všestrannosť na ihrisku aj mimo neho. Vlastnosti: Ľahká výkonná sieťovina poskytuje neuveriteľné pohodlie Mäkká medzipodrážka EVA poskytuje zvýšený komfort Podošva VersaTrax je ideálna pre výkon na ihrisku VÝKONNÁ SIEŤOVINA Ľahká výkonná sieťovina poskytuje neuveriteľné pohodlie, priedušnosť a celodenné pohodlie. VŠESTRANNÁ TRAKCIA Podošva VersaTrax je navrhnutá s trakčnými prvkami tak, aby vytvorila podošvu, ktorá je ideálna pre výkon na ihrisku s všestrannosťou pri nosení. Každá trakčná zóna maximalizuje trakciu počas švihu a poskytuje výnimočnú priľnavosť pri chôdzi po ihrisku. KOMPLETNÁ PODPORA Mäkká medzipodrážka EVA poskytuje zvýšené odpruženie pod nohami, zvýšený komfort a výnimočnú stabilitu. LASER SPORT STRIH Ponúka úplne zaoblený charakter špičky so štandardným prispôsobením cez prednú časť chodidla a priehlavok. Pružina na špičke a mierne úzka päta dopĺňa atletický profil. Pohlavie: Muži Veľkosť US: 10,5 Farba podľa výrobcu: Black/Charcoal Nepremokavé: Nie Veľkosť UK: 9,5 Veľkosť EU: 44 Veková skupina: Dospelý Sezóna: Jeseň;Leto;Zima;Jar Krajina pôvodu: Čína Farba: Čierna;Šedá Séria: Flex Podrážka: Bez-spikové Šírka: Štandardná

Produkt Footjoy Flex Black/Charcoal 44 patrí do skupiny produktov Pánske topánky, je v ponuke značky Footjoy, je vyrobený vo veľkosti 44, farebný variant je Black, Black Grey, Grey, Grey Black v ponuke e-shopu Muziker.sk a je prispôsobený male.

Footjoy Flex Black/Charcoal 44 - parametre produktu

FarbaBlack Grey
VeľkosťBlack Grey
Určeniemale
KategóriaTopánky, Pánske topánky
ZnačkaFootjoy
Veľkosť44
FarbaBlack, Black Grey, Grey, Grey Black
Určeniemale
E-shopMuziker.sk

Footjoy Flex Black/Charcoal 44 - história ceny a dostupnosti

Footjoy Flex Black/Charcoal 44 - ďalšie zaujímavé produkty

Footjoy Flex Black/Charcoal 44 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?