Five RS3 Replica Woman Diamond Blue XL Rukavice

Five RS3 Replica Woman Diamond Blue XL Rukavice

Five RS3 Replica Woman Diamond Blue XL Rukavice

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Five RS3 Replica Woman Diamond Blue XL Rukavice - popis produktu

Dámska verzia obľúbeného modelu rukavíc RS3. Orientácia na mesto a viacúčelovosť robí z RS3 ideálnu rukavicu pre jazdcov, ktorí hľadajú funkčnú, cenovo dostupnú rukavicu s dobrou ochranou. Špecifikácia:  Štvorcestná strečová látka Spandex™ na vrchnej strane a syntetická koža na spodnej strane zabezpečujú maximálny komfort a odolnosť Reflexné prvky Mäkké chrániče kĺbov Spevnená dlaň vďaka perforovanej syntetickej koži Airprénová manžeta pre maximálne pohodlie a ventiláciu Zapínanie pomocou suchého zipsu TouchScreen™ systém na palci a ukazováku umožňuje pohodlné ovládanie dotykového displeja Tvar a veľkosť prispôsobená špeciálne pre dámske ruky Sezóna: Leto Veľkosť: XL Materiál: Syntetická koža;Elastické vlákno Spandex;Lycra Vrchná vrstva: Elastické vlákno Spandex Farba: Modrá;Čierna Pohlavie: Ženy Farba podľa výrobcu: Diamond Blue Homologizácia: CE certifikované Navrhnuté v: Francúzsko Krajina pôvodu: Čína

Produkt Five RS3 Replica Woman Diamond Blue XL Rukavice patrí do skupiny produktov Dámske rukavice, je v ponuke značky Five, je vyrobený vo veľkosti XL, farebný variant je black blue, Blue Black, materiál je Spandex elastic fiber Synthetic Leather Lycra, Synthetic Leather Spandex elastic fiber Lycra v ponuke e-shopu Muziker.sk a je prispôsobený female.

Five RS3 Replica Woman Diamond Blue XL Rukavice - parametre produktu

FarbaBlue Black
VeľkosťBlue Black
Určeniefemale
MateriálSpandex elastic fiber Synthetic Leather Lycra
KategóriaRukavice, Dámske rukavice
ZnačkaFive
VeľkosťXL
Farbablack blue, Blue Black
MateriálSpandex elastic fiber Synthetic Leather Lycra, Synthetic Leather Spandex elastic fiber Lycra
Určeniefemale
E-shopMuziker.sk

Five RS3 Replica Woman Diamond Blue XL Rukavice - história ceny a dostupnosti

Five RS3 Replica Woman Diamond Blue XL Rukavice - ďalšie zaujímavé produkty

Five RS3 Replica Woman Diamond Blue XL Rukavice - ako nakúpiť najvýhodnejšie?