Fenugreek - 60 mega kapsúl

Fenugreek - 60 mega kapsúl

Fenugreek - 60 mega kapsúl

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Fenugreek - 60 mega kapsúl - popis produktu

Prečo odporúčame produkt Fenugreek od BioTechUSA?

  • prírodný rastlinný extrakt
  • 30 denných dávok

Fenugreek alebo senovka grécka

Fenugreek; známa tiež ako senovka grécka; je rastlina pôvodom zo Stredomoria a západnej Ázie; ktorá je obľúbená v čínskej; gréckej; egyptskej a indickej medicíne. Jej použitie siaha až do staroveku; napríklad Egypťania ju používali na balzamovanie; zatiaľ čo iné národy ju už vtedy používali v mletej forme ako čaj na zachovanie zdravia a na podporu trávenia. Okrem toho je vďaka svojej univerzálnosti a sladkej chuti obľúbenou zložkou mnohých národných kuchýň. Na Blízkom východe sa listy a semená používajú na ochutenie tradičných pokrmov; napríklad sú nevyhnutnou zložkou karí v Indii; ale často sa používajú aj na prípravu chleba a čaju. Kvôli intenzívnej a sladkej vôni ňou Američania často nahrádzajú javorový sirup.

Prírodný rastlinný extrakt v kapsulách

Vďaka baleniu vo forme kapsúl možno BioTechUSA Fenugreek jednoducho dávkovať a nosiť so sebou počas dňa kdekoľvek. Balenie obsahuje 30 denných dávok; takže je jednoduché tento produkt užívať aj ako jednomesačnú kúru.

Fenugreek; rovnako ako všetky ostatné BioTechUSA produkty; obsahuje bezpečné a starostlivo vybrané zložky.

Čo obsahuje jedna dávka Fenugreek od BioTechUSA?

1 dávka (2 mega kapsuly):

  • 1500 mg výťažku zo semien fenugreek (senovky gréckej)

Balenie: 60 mega kapsúl (30 denných dávok) 

Odporúčané dávkovanie: Užívajte 2 kapsuly denne s pohárom vody.

Zloženie Extrakt zo semien senovky gréckej (Trigonella foenum-graecum) 74;2%; kapsula [želatína; povlaková látka (šelak); farbivo (oxidy a hydroxidy železa); regulátor kyslosti (hydroxid amónny); regulátor kyslosti (hydroxid draselný)]; objemové činidlo (fosforečnany vápenaté); protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín; oxid kremičitý). Vyrobené v závode kde sa spracovávajú potraviny obsahujúce mlieko; vajcia; lepok; sóju; kôrovce; oxid siričitý a orechy.

Účinné látky

Denná dávka: 2 kapsuly / Počet dávok v balení: 30

2 kapsuly

Extrakt zo semien senovky gréckej

1500 mg

Upozornenie: Uskladňujte mimo dosahu malých detí! Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu! Neodporúča sa deťom; tehotným a dojčiacim ženám! Neodporúča sa osobám; ktoré trpia chorobou a užívajú lieky!

Skladovanie: Uchovávajte dobre uzatvorené na chladnom; suchom mieste. Po otvorení nevyberajte vrecúško so silikagélom.

 

Fenugreek - 60 mega kapsúl - parametre produktu

Fenugreek - 60 mega kapsúl - história ceny a dostupnosti

Fenugreek - 60 mega kapsúl - ďalšie zaujímavé produkty

Fenugreek - 60 mega kapsúl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?