Femibion 3 Dojčenie 28 tabliet + 28 kapsúl

Femibion 3 Dojčenie 28 tabliet + 28 kapsúl

Femibion 3 Dojčenie 28 tabliet + 28 kapsúl

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Femibion 3 Dojčenie 28 tabliet + 28 kapsúl - popis produktu

Femibion 3 je špeciálne prispôsobený pre potreby Vás aj Vášho bábätka v období dojčenia – obsahuje foláty, vitamín D3 a navyše cholín a DHA, ktoré sú najviac potrebné v prvých 1 000 dňoch života.

Kyselina listová sa významne podieľa na delení buniek a krvotvorbe.

Metafolin® je biologicky aktívnou formou folátu, ktorú telo využije lepšie ako podanú kyselinu listovú.

Vitamín D sa v uplatňuje pri delení buniek. Je dôležitý pre udržanie zdravých kostí a zubov, a to nielen v priebehu tehotenstva. Prispieva tiež k normálnej funkcii imunitného systému.

Cholín je dôležitý pre normálny metabolizmus homocysteínu.

Jód je dôležitý pre tvorbu hormónov štítnej žľazy a jej správnu funkciu.

Železo prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy, priaznivo ovplyvňuje energetický metabolizmus, napomáha normálnej činnosti imunitného systému, podieľa sa na normálnej tvorbe červených krviniek a hemoglobínu.

Vitamín C prispieva k zdravej imunite.

Vitamíny B1, B2 a biotín prispievajú k udržaniu normálneho energetického metabolizmu a normálnej funkcie nervového systému.

Vitamíny B6, B12, niacín a kyselina pantoténová pomáhajú znižovať mieru únavy a vyčerpania.

Vitamín E pomáha chrániť bunky pred oxidačným stresom.

Viac informácií na www.femibion.com

Dávkovanie

Užívajte 1 tabletu a 1 kapsulu denne a zapite dostatočným množstvom vody, najlepšie počas hlavného jedla.

Zloženie

Folát 400 μg (200% RVH*, z toho kyselina listová 200 μg, L-metylfolát / Metafolin® 208 μg – zodpovedá 200 μg kyseliny listovej), vitamín A 530 μg (66% RVH), vitamín B1 1,2 mg (109% RVH), vitamín B2 2 mg (143% RVH), vitamín B6 1,7 mg (121% RVH), vitamín B12 5 μg (200% RVH), niacín 18 mg NE¹ (113% RVH), biotín 45 μg (90% RVH), kyselina pantoténová 7 mg (117% RVH), vitamín E 4,8 mg α-TE² (40% RVH), vitamín D 20 μg (400% RVH), vitamín C 70 mg (88% RVH), jód 150 μg (100% RVH), selén 45 μg (82% RVH), zinok 9 mg (90% RVH), železo 14 mg 100% RVH), vápnik 150 mg (19% RVH), cholín 130 mg v jednej tablete. Neobsahuje lepok, laktózu.

Kyselina dokosahexaenová (DHA) 200 mg (92% RVH), vitamín E 11 mg (92% RVH), luteín 9 mg (92% RVH) v jednej kapsule.

Tableta: fosforečnan vápenatý, cholín-tartarát, objemové činidlo: mikrokryštalická celulóza, L-askorban vápenatý, bisglycinát železnatý, povlaková látka: hydroxypropylmetylcelulóza, hydrogenovaný olej zo sójových bôbov, farbivo: uhličitan vápenatý, objemové činidlo: zosieťovaná sodná soľ karboxymetylcelulózy, maltodextrín, povlaková látka: polyvinylalkohol, polyetylénglykol, mastenec & hydroxypropylcelulóza, nikotínamid, protihrudkovacia látka: horečnaté soli mastných kyselín, mastné kyseliny & hydrogénfosforečnan vápenatý, kyselina: kyselina citrónová, oxid zinočnatý, DL-α-tokoferylacetát, D-pantotenát vápenatý, modifikovaný škrob, sacharóza, škrob, pyridoxínhydrochlorid, riboflavín, tiamínmononitrát, retinyl-acetát, L-metylfolát vápenatý (Metafolin®), kyselina listová, jodid draselný, seleničitan sodný, D-biotín, cholekalciferol, kyanokobalamín.

Kapsula:

koncentrovaný rybí olej bohatý na DHA, rybacia želatína, zvlhčovadlo: glycerol, svetlicový olej, zahusťovadlo: mono- a diglyceridy mastných kyselín, DL-α-tokoferylacetát, luteín, antioxidant: extrakt s vysokým obsahom tokoferolu, emulgátor: lecitíny.

* RVH … .. referenčná výživová hodnota.

1 niacín ekvivalent

2 α-tokoferol ekvivalent

Upozornenie

Prípravok nie je určený pre tehotné ženy. Vzhľadom na obsah vitamínu A sa nesmie liek užívat počas prvého trimestra tehotenstva. Pri otehotnení počas dojčenia prejdite na Femibion® 1. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používat ako náhrada rozmanitej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Neobsahuje lepok (≤ 20 ppm) a laktózu(≤ 10 mg / 100 g). Uskladňujte mimo dosahu malých detí. Uskladňujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C. Chráňte pred svetlom.

Femibion 3 Dojčenie 28 tabliet + 28 kapsúl - parametre produktu

KategóriaDojčenie

Femibion 3 Dojčenie 28 tabliet + 28 kapsúl - história ceny a dostupnosti

Femibion 3 Dojčenie 28 tabliet + 28 kapsúl - ďalšie zaujímavé produkty

Femibion 3 Dojčenie 28 tabliet + 28 kapsúl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?