FDM Penový matrac CALM DUMBO Prevedenie: 90 x 200 cm

FDM Penový matrac CALM DUMBO Prevedenie: 90 x 200 cm

FDM Penový matrac CALM DUMBO Prevedenie: 90 x 200 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FDM Penový matrac CALM DUMBO Prevedenie: 90 x 200 cm - popis produktu

Detský matrac CALM DUMBO

V modeli CALM DUMBO je jadro matraca tvorené  polyuretánovou penou FlexFoam . Ide o materiál, ktorý sa nedeformuje, vďaka čomu je matrac veľmi pohodlný a zaručuje komfort spánku. Kvalitná pena poskytuje veľmi dobrú oporu chrbtici. Je vybavený kokosovou podložkou, ktorá matrac vytvrdzuje bez toho, aby ho pripravila o elasticitu. Klimatizačná vláknitá vrstva zvyšuje prúdenie vzduchu a dodatočne ohrieva matrac. Odporúčané pre deti.

  • Kokos Ide o prírodnú, 100% ekologickú surovinu získanú z kokosových škrupín. Kokosové vlákna sú ľahké a vzdušné, ako aj veľmi odolné a pružné, odolné voči vlhkosti a deformácii. Zlepšujú cirkuláciu vzduchu vo vnútri matraca, čím zabraňujú nadmernému poteniu. Kokos má tiež antialergické vlastnosti, zabraňuje rozvoju plesní a roztočov. Odporúča sa najmä zákazníkom, ktorí preferujú pevnejšie matrace.
  • klimatizačné vlákno nadýchané syntetické rúno, ktoré naďalej transportuje vzduch a dodatočne ohrieva matrac
  • Flexfoam pružná a vzdušná pena, ktorej porézna štruktúra umožňuje výbornú cirkuláciu vzduchu. Je ľahký, napriek tomu veľmi odolný a odolný voči trvalej deformácii, poskytuje telu skvelú oporu. Odporúča sa najmä pre deti.
  • Poťah Dumbo  je vyrobený z jedinečnej látky odolnej voči škvrnám, ktorá vznikla vďaka inšpirácii prevzatej priamo z prírody, presnejšie z lotosového kvetu. Keď prší, voda steká z lotosových listov a zanecháva ich čisté a suché. Vďaka mikroskopickej trojrozmernej štruktúre povrchu látky voda steká z matraca a berie so sebou nečistoty a škvrny. Materiál Dumbo zaisťuje dostatočné prúdenie vzduchu a zároveň zabraňuje prenikaniu nečistôt do matraca, čím bráni rastu baktérií, húb a plesní. Poťah má všitý zips, vďaka ktorému sa dá ľahko sňať a vyprať.

Materiál: poťah/ kokos/ klimatizačné vlákno/ flexfoam pena Tvrdosť: H3 / H4 Výška matraca: 10 cm Rozmery (ŠxV):
  • 60 x 120 cm
  • 80 x 160 cm
  • 80 x 180 cm
  • 80 x 190 cm
  • 90 x 190 cm
  • 90 x 200 cm

Farebné prevedenie: biele

Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, ako sú v skutočnosti! Negatívna a pozitívna toleranciu +/- 2% na šírku a dĺžku matrace a + / - 1 cm pre svoju výšku.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detské matrace od značky FDM, nájdete ho u predajcu Mojnabytok.sk.

Produkt FDM Penový matrac CALM DUMBO Prevedenie: 90 x 200 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Matrace - polyuretánová pena od značky FDM, nájdete ho v e-shope Mojnabytok.sk.

FDM Penový matrac CALM DUMBO Prevedenie: 90 x 200 cm - parametre produktu

Prevedenie90 x 200 cm
Rozmer90 x 200 cm
Výška10 cm
Druh penyPUR pena
Rozmer80 x 190 cm
Rozmer90 x 190 cm
Rozmer80 x 160 cm
Rozmer80 x 180 cm
Rozmer60 x 120 cm
TvrdosťH3
TvrdosťH4
KategóriaMatrace, Detské matrace, Matrace - polyuretánová pena
ZnačkaFDM
E-shopMojnabytok.sk

FDM Penový matrac CALM DUMBO Prevedenie: 90 x 200 cm - história ceny a dostupnosti

FDM Penový matrac CALM DUMBO Prevedenie: 90 x 200 cm - ďalšie zaujímavé produkty

FDM Penový matrac CALM DUMBO Prevedenie: 90 x 200 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?