Farcom Mea Natura Olivové telové mlieko 250 ml, 6 ks

Farcom Mea Natura Olivové telové mlieko 250 ml, 6 ks

Farcom Mea Natura Olivové telové mlieko 250 ml, 6 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Farcom Mea Natura Olivové telové mlieko 250 ml, 6 ks - popis produktu

Telové mlieko Farcom Mea Natura Olivové telové mlieko 250 ml, 6 ks:Chcete mať pokožku, ktorá by bola na dotyk hebká a zároveň dokonale hydratovaná? Potom vás určite osloví telové mlieko Farcom. Vašu pokožku bude rozmaznávať skvelé zloženie s prírodnými olejmi. Jeho príjemná vôňa bude mať pozitívny a upokojujúci vplyv na myseľ. Telové mlieko Farcom je plné kvalitných prísad zo sveta prírody. V mlieku nenájdete alkohol, za čo sa vám odvďačí aj tá najcitlivejšia pokožka. Jeho olivový esencia vás očarí a spríjemní vaše každodenné ošetrujúce rituály. Telové mlieko je navyše úplne bez silikónov a farbív. Hlavné prednosti telového mlieka Farcom Mea Natura Olivové telové mlieko 250 ml, 6 ks S telovým mliekom dodáte vašej pokožke maximálnu starostlivosť Telové mlieko bez alkoholu, bez farbív, bez silikónov a s prírodnými olejmi Upokojuje myseľ Využíva prírodné suroviny Objem je 1500 ml

Produkt Farcom Mea Natura Olivové telové mlieko 250 ml, 6 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové mlieka, patrí značke Farcom, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Telové mlieko, patrí značke Farcom, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Farcom Mea Natura Olivové telové mlieko 250 ml, 6 ks - parametre produktu

Farcom Mea Natura Olivové telové mlieko 250 ml, 6 ks - história ceny a dostupnosti

Farcom Mea Natura Olivové telové mlieko 250 ml, 6 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Farcom Mea Natura Olivové telové mlieko 250 ml, 6 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?