Fabbian Beluga White sklenená závesná lampa Ø 9 cm

Fabbian Beluga White sklenená závesná lampa Ø 9 cm

Fabbian Beluga White sklenená závesná lampa Ø 9 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Fabbian Beluga White sklenená závesná lampa Ø 9 cm - popis produktu

Otočné a otočné sklenené závesné svietidlo Beluga White - lesklý zdroj svetla od dizajnéra Výsledkom tvorivej sily priemyselného návrhára Marca Sadlera sú trendy určujúce vzory v rôznych oblastiach - od športových potrieb až po interiérový dizajn. Závesné svietidlo Beluga White, ktoré bolo Fabbian pre talianskeho výrobcu Fabbian , kombinuje nadčasovú eleganciu a praktickú funkčnosť zároveň. Tenký držiak vyrobený z lesklého kovu zaisťuje, že tienidlo je možné otáčať a otáčať, aby bolo možné svetelný výkon podľa potreby ľubovoľne vyrovnať. Guľovité tienidlo na lampu s okrúhlym otvorom je vyrobené z bieleho fúkaného skla a tiež zaberá lesk konzoly. Ako zdroj svetla je možné použiť žiarovku G9. - Odpruženie je možné zvoliť počas montáže od 5 cm do 98 cm

Produkt Fabbian Beluga White sklenená závesná lampa Ø 9 cm patrí do skupiny produktov Závesné svetlá, patrí pod značku Fabbian, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Fabbian Beluga White sklenená závesná lampa Ø 9 cm - parametre produktu

Fabbian Beluga White sklenená závesná lampa Ø 9 cm - história ceny a dostupnosti

Fabbian Beluga White sklenená závesná lampa Ø 9 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Fabbian Beluga White sklenená závesná lampa Ø 9 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?