EXSPOT SPOT-ON 715 mg/ml 1ml A.U.V

EXSPOT SPOT-ON 715 mg/ml 1ml A.U.V

EXSPOT SPOT-ON 715 mg/ml 1ml A.U.V

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 7,12 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

EXSPOT SPOT-ON 715 mg/ml 1ml A.U.V. - popis produktu

Liečba a prevencia ektoparazitóz vyvolaných blchami, kliešťami a pakomáre (Phlebotomus perniciosus). Exspot zabíja blchy a kliešte a zaisťuje ochranu voči reinfestaci asi po dobu 4 týždňov po aplikácii. Proti pakomárom (Phlebotomus perniciosus) má repelentný účinok po dobu 3-4 týždňov a insekticídny účinok po dobu 2 týždňov.

Nepoužívať u šteniat mladších 2 týždne. Nepoužívať u mačiek. Nepoužívať v prípade precitlivenosti na liečivo alebo na niektorú z pomocných látok.

Upozornenie:

Môže dôjsť k uchyteniu jednotlivých kliešťov. Z tohto dôvodu nemožno úplne vylúčiť prenos infekčných chorôb kliešťami, pokiaľ sú podmienky nepriaznivé. Vyhnite sa aplikácii na srsť. Nevtierajte do kože. Vyhnite sa podanie lieku na miesta s poranenú kožu. Zabráňte plávanie ošetreným psom počas 12 hodín po aplikácii. Nepoužívajte u mačiek. Prípravok je pre mačky jedovatý. Jeho podanie mačkám môže viesť až k ich úhynu. Je dôležité zabezpečiť, aby sme Nečesal mačky rovnakým kefou ako psov. Ďalej je dôležité zabezpečiť, aby mačky neoblizovali miesto aplikácie na ošetrených psoch. Ak sa toto prihodí, oddeľte zvieratá a navštívte veterinára.

EXSPOT SPOT-ON 715 mg/ml 1ml A.U.V. - história ceny a dostupnosti

EXSPOT SPOT-ON 715 mg/ml 1ml A.U.V. - ďalšie zaujímavé produkty

EXSPOT SPOT-ON 715 mg/ml 1ml A.U.V. - ako nakúpiť najvýhodnejšie?