EvoTears očné kvapky 3 ml

EvoTears očné kvapky 3 ml

EvoTears očné kvapky 3 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

EvoTears očné kvapky 3 ml - popis produktu

Zdravotnícka pomôcka “Bezvodé sterilné očné kvapky” bez konzervačných látok, obsahujúce jedinú zložku perfluorohexyloktan (EyeSol®):

  • zvlhčujú povrch oka
  • stabilizujú lipidovú vrstvu slzného filmu
  • zmierňujú príznaky syndrómu suchého oka

Prinášajú úľavu od príznakov stredne ťažkej až ťažkej formy suchého oka.

Použitie: Aplikuje sa 1 kvapka 4x denne do spodného očného viečka. Otvorená fľaštička sa drží špičkou kvapkadla smerom nahor a jemne stlačí. Po stlačení sa fľaštička otočí špičkou kvapkadla smerom nadol. Pri otáčaní sa má uvoľniť tlak na fľaštičke. Tým fľaštička nasaje cez tekutinu malé množstvo vzduchu. Bude počuť slabý zvuk nasatia. Fľaštička sa nechá v tejto polohe, t. j. špičkou kvapkadla smerom nadol. Mierne sa zakloní hlava a odtiahne sa dolné viečko. Fľaštička sa jemne stlačí a aplikuje sa kvapka do každého oka.

Upozornenie: Nepoužívať pri precitlivenosti (alergii) na účinnú zložku perfluorohexyloctane. Je potrebná opatrnosť pri súčasnom užívaní iných očných prípravkov, vo všeobecnosti sa odporúča dodržať aspoň 15 minútový odstup medzi aplikáciou jednotlivých prípravkov. Nepoužívať, ak je pacient nositeľom kontaktných šošoviek, nakoľko doteraz nie sú známe údaje o znášanlivosti s materiálom kontaktných šošoviek. Neodporúča sa použitie u detí, nakoľko doteraz nie sú známe žiadne údaje ohľadom bezpečnosti a účinnosti. Nepoužívať počas tehotenstva a dojčenia nakoľko nie sú známe nijaké údaje týkajúce sa bezpečnosti a účinnosti.

Uchovávať pri izbovej teplote. Po prvom otvorení spotrebovať do 6 mesiacov.

Viac na adcc.sk

Produkt EvoTears očné kvapky 3 ml patrí do skupiny produktov Očné kvapky, vyrába ho značka eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

EvoTears očné kvapky 3 ml - parametre produktu

KategóriaOčné kvapky
ZnačkaeTabletka
E-shopeTabletka.sk

EvoTears očné kvapky 3 ml - história ceny a dostupnosti

EvoTears očné kvapky 3 ml - ďalšie zaujímavé produkty

EvoTears očné kvapky 3 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?