Viacúčelová sedacia súprava eurokraft basic #3725775

Viacúčelová sedacia súprava eurokraft basic #3725775

Viacúčelová sedacia súprava eurokraft basic #3725775

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Viacúčelová sedacia súprava eurokraft basic - popis produktu

Viacúčelová sedacia súprava, 1 stôl, 4 stoličky, doska stola svetlošedá, podstavec enciánová modrá. Dodávka = rozobraté. Rozsah dodávky = 1 stôl a 4 stoličky. Materiál dosky stola = drevotriesková doska s povrchovou úpravou melamínovou živicou. Materiál plochy na sedenie a operadla = buková preglejka. Farba plochy na sedenie a operadla = prírodná. Výška stola = 720 mm. Dĺžka dosky = 1200 mm. Šírka dosky = 800 mm. Farba dosky = svetlošedá. Tvar dosky = obdĺžnikový. Farba podstavca = enciánová modrá. Typ produktu = sedacie súpravy do interiéru. Kompletná sedacia súprava. Pevná konštrukcia. V šiestich variantoch. Kompletná ponuka za výhodnú cenu. Sedacia súprava, pozostávajúca z jedného stola, širokého 1200 mm a štyroch stoličiek. Stohovacie stoličky Operadlo a sedadlo z cca 8 mm hrubej bukovej preglejky, prírodne lakovanej. Robustný podstavec z oceľovej rúrky s práškovým nástrekom, Ø 20 mm. Podlahové klzáky nezanechávajúce stopy. Rozmery sedadla: výška x šírka x hĺbka 490 x 380 x 380 mm. Viacúčelový stôl Doska stola s povrchovou úpravou z melamínovej živice, hrúbka 18 mm. Nohy a rám zo štvorhrannej rúrky s práškovým nástrekom, 30 x 30 mm. So skrutkami na vyrovnanie výšky podlahy. Výška x šírka x dĺžka 720 x 800 x 1200 mm. Dodávané nezmontované - ľahká montáž.

Tento produkt nájdete v skupine Sedacie súpravy, je v ponuke značky eurokraft basic, EUROKRAFTbasic, farebný variant je prírodná v ponuke e-shopu Kaiserkraft.sk.

Viacúčelová sedacia súprava eurokraft basic - parametre produktu

Viacúčelová sedacia súprava eurokraft basic - história ceny a dostupnosti

Viacúčelová sedacia súprava eurokraft basic - ďalšie zaujímavé produkty

Viacúčelová sedacia súprava eurokraft basic - ako nakúpiť najvýhodnejšie?