Pracovný stôl, elektricky výškovo prestaviteľný eurokraft basic #3729077

Pracovný stôl, elektricky výškovo prestaviteľný eurokraft basic #3729077

Pracovný stôl, elektricky výškovo prestaviteľný eurokraft basic #3729077

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pracovný stôl, elektricky výškovo prestaviteľný eurokraft basic - popis produktu

Pracovný stôl, elektricky výškovo prestaviteľný, doska HPL, š x h 1600 x 800 mm. Dodávka = rozobraté. Druh dosky = tvrdý laminát. Šírka dosky = 1600 mm. Hĺbka dosky = 800 mm. Nosnosť plochy, statická = 90 kg. Pracovná výška = 680 - 1180 mm. Druh prestavenia výšky = elektrické výškové prestavenie. Hrúbka dosky = 24 mm. Materiál podstavca = oceľ, s práškovým nástrekom. Typ produktu = pracovné stoly, elektricky výškovo prestaviteľné. Zdravá, ergonomická práca umožnená striedaním práce v sede a v stoji. Zníženie bolestí chrbta súvisiacej s držaním tela. Rýchle prispôsobenie pre rôznych zamestnancov v zmenovej prevádzke. Ideálne ako písacie pracovisko, testovacia stanica kontroly kvality, písací stôl pre majstrov atď. pri nízkych až stredných zaťaženiach (nosnosť 90 kg). Pre zdravú a ergonomickú prácu v prevádzkovom prostredí. Tento elektricky výškovo nastaviteľný pracovný stôl sa dá používať univerzálne v oblasti prípravy práce, kontroly kvality, kancelárii majstra, na baliacich pracoviskách atď. Ideálne na ľahké pracovné zaťaženie, napr. písanie, testovanie atď. Pevný oceľový rám s práškovým nástrekom. 2 zdvíhacie stĺpy s lineárnym pohonom od 680 do 1180 mm. Rýchlosť zdvíhania 33 mm/s bez zaťaženia. Pracovná doska s hrúbkou 24 mm s poťahom z vysokotlakového laminátu (HPL) 1,5 mm. Ľahko udržiavateľný povrch odolný voči oderu. Odolnosť voči tekutinám a mnohým chemikáliám. ABS náglejok. Dodávané nezmontované - ľahká montáž.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pracovné stoly od značky eurokraft basic, EUROKRAFTbasic, nájdete ho u predajcu Kaiserkraft.sk.

Produkt Pracovný stôl, elektricky výškovo prestaviteľný eurokraft basic #3729077 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pracovní stoly od značky eurokraft basic, EUROKRAFTbasic, nájdete ho u predajcu Kaiserkraft.sk.

Pracovný stôl, elektricky výškovo prestaviteľný eurokraft basic - parametre produktu

Pracovný stôl, elektricky výškovo prestaviteľný eurokraft basic - história ceny a dostupnosti

Pracovný stôl, elektricky výškovo prestaviteľný eurokraft basic - ďalšie zaujímavé produkty

Pracovný stôl, elektricky výškovo prestaviteľný eurokraft basic - ako nakúpiť najvýhodnejšie?