Éterický olej Ravintsara - Original ATOK Obsah: 10 ml

Éterický olej Ravintsara - Original ATOK Obsah: 10 ml

Éterický olej Ravintsara - Original ATOK Obsah: 10 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Éterický olej Ravintsara - Original ATOK Obsah: 10 ml - popis produktu

Ravintsara je antibakteriálny, antikataraktický, antifungálny, antiinfekčný, antireumatický, antivírusový olej, expectorant, posiľňuje imunitu. Ravintsara je ideálny olej na použitie, keď sú kašeľ, nachladnutie, chrípka a iné respiračné ochorenia, ako je astma, bronchitída, sinusitída, laryngitída, tonzilitída a otitis. Určite je to všestranný olej, ktorý je obzvlášť prospešný počas našich chladných vlhkých mesiacov, keď by sme mali urobiť všetko na posilnenie imunity a to vďaka jeho unikátnemu, vysokému obsahu 1,8-cineolu. 

TIP: Na naparovanie: 3 kvapky oleja ravintsara, Difuzér: 6-10 kvapiek oleja ravintsara. Odporúča sa kombinovať s éterickými olejmi: eukalyptus, vavrín, kadidlo, kardamon, cypruštek, juniperus, citrón

INCI: Cinnamomum camphora var. Ravintsara

Krajina pôvodu: Madagaskar

Vlastnosti: posilňuje imunitu, pôsobí antibakteriálne, protivírovo, pomáha pri prechladnutí, chrípke a bronchitíde, uvoľňuje svalové napätie, podporuje koncentráciu, povzbudzuje.

Aróma: výrazná, svieža, balzamová, gáfrová.

Účel a spôsob použitia éterických olejov: Najznámejším spôsobom využitia éterických olejov je ich inhalácia z aromalampy. Do nádobky s vodou nakvapkáme 3-8 kvapiek éterického oleja alebo zmesi a necháme voľne odparovať. Konkrétne množstvo je závislé na druhu éterického oleja, veľkosti priestoru a jeho vetrateľnosti. Éterické oleje a zmesi možno použiť aj napr. na inhalácie v saune. Používame ich tak, že olej nakvapkáme na kúsok látky, buničiny alebo papiera a necháme odparovať. Éterický olej môžeme nakvapkať do vody a naliať priamo na rozpálené kamene. Okrem inhalácie, éterické oleje a ich zmesi pridávame do kúpeľov, do masážnych olejov, na obklady alebo ich používame na prípravu aromaterapeutickej kozmetiky. Pri tvorbe individuálnych receptúr je potrebné dodržiavať bezpečné dávkovanie.

 

Produkt Éterický olej Ravintsara - Original ATOK Obsah: 10 ml patrí do skupiny produktov Éterické oleje, je v ponuke značky Original ATOK v ponuke e-shopu Bioterra.sk.

Éterický olej Ravintsara - Original ATOK Obsah: 10 ml - parametre produktu

Obsah10 ml
KategóriaOleje, Éterické oleje
ZnačkaOriginal ATOK
E-shopBioterra.sk

Éterický olej Ravintsara - Original ATOK Obsah: 10 ml - história ceny a dostupnosti

Éterický olej Ravintsara - Original ATOK Obsah: 10 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Éterický olej Ravintsara - Original ATOK Obsah: 10 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?