Etape Race 3/4 Čierna

Etape Race 3/4 Čierna

Etape Race 3/4 Čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 26,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Etape Race 3/4 Čierna - popis produktu

Cyklistické nohavice Etape Race 3/4 Čierna: Pánske cyklistické nohavice Etape Race 3/4 vám zaručia skvelý komfort pri jazde na bicykli. Sú vyrobené z materiálu Lycra Sport Energy, ktorý sa skvele prispôsobí tvaru postavy a nikde nebráni pohybu. Navyše má kompresné vlastnosti a dostatočnú elasticitu, vďaka čomu je výrazne predĺžená ich životnosť. Cyklistické nohavice disponujú protišmykovým zakončením nohavíc Fit+ aj elastickou vložkou Stretch Man poskytujúcou pohodlie najmä pri dlhších vychádzkach. To je podporené aj pružnosťou vložky vo všetkých smeroch, absenciou švov a v neposlednom rade premennej hrúbke a anatomicky tvarovanými prelismi. Zaistený je odvod prebytočnej vlhkosti a nechýba ani antibakteriálna úprava povrchu. Ak hľadáte vysokokvalitné nohavice na bicykel, ktoré vám poskytnú perfektné pohodlie, Etape Race v 3/4 dĺžke sú ideálnou voľbou. Vybrať si pritom môžete z 5 rôznych veľkostí.  Kľúčové vlastnosti 3/4 cyklistických nohavíc Etape Race čiernychCyklistické nohavice Etape Race určené pre mužovPoskytnú skvelý komfort pri jazde na bicykliVyrobené z materiálu Lycra Sport EnergySkvele sa prispôsobia tvaru postavy a nikde nebránia pohybuS kompresnými vlastnosťami a dostatočnou elasticitouDisponujú protišmykovým zakončením nohavíc Fit+Etape Race sú vybavené cyklistickou vložkou Strech ManBezšvová vložka s premennou hrúbkou je anatomicky tvarovaná a pružná vo všetkých smerochZaistia odvod prebytočnej vlhkosti od telaFarebné vyhotovenie: čierne Materiál: 80 % polyamid, 20 % elastan

Produkt Etape Race 3/4 Čierna patrí do skupiny produktov Pánske nohavice, je v ponuke značky Etape v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Etape, v ponuke predajcu Alza.sk.

Etape Race 3/4 Čierna - parametre produktu

Etape Race 3/4 Čierna - história ceny a dostupnosti

Etape Race 3/4 Čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Etape Race 3/4 Čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?