Eshopist Parklon kempingová podložka na hranie prenosná skladacia 200x140 Remang Beige 0m+

Eshopist Parklon kempingová podložka na hranie prenosná skladacia 200x140 Remang Beige 0m+

Eshopist Parklon kempingová podložka na hranie prenosná skladacia 200x140 Remang Beige 0m+

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Eshopist Parklon kempingová podložka na hranie prenosná skladacia 200x140 Remang Beige 0m+ - popis produktu

Podrobný popis

Ľahká skladacia kempingová podložka na hranie značky Parklon je výborným pomocníkom pre rodičov, ktorí pravidelne chodievajú so svojimi deťmi na výlety do prírody, na kúpaliská, dovolenky či na návštevy k rodine a priateľom. Jednoducho ju zložíte do praktickej tašky a prenesiete kamkoľvek, kde ju budete potrebovať. Deti sa tak budú môcť bezpečne a pohodlne hrať pokojne aj na trávniku u vašich známych.

Skladacia kempingová podložka na hranie od značky Parklon je jednostranná, potlačená jemným farebným motívom. Je vyrobená z XPE peny – zdravotne nezávadného a hypoalergénneho materiálu, ktorý je vodeodolný. Práve vďaka tomu sa podložka mimoriadne ľahko čistí a udržiava, takže na nej môžu deti bezpečne vystrájať. Súčasťou produktu je taška, do ktorej podložku jednoducho zložíte a prenesiete.

Kempingová podložka je prednostne určená na vonkajšie použitie, napr. exteriérové plochy na hranie, vhodná tiež ako podložka na kúpaliská, pláže ci piknikové posedenia v prírode.

Vhodná od narodenia

Rozmery: 140 (D) x 200cm (Š) x 10 mm (Hrúbka)

Hmotnosť: 1 Kg

MATERIÁL: XPE pena

Pôvod: Južná Korea

Eshopist Parklon kempingová podložka na hranie prenosná skladacia 200x140 Remang Beige 0m+ - parametre produktu

KategóriaPodložky, Kemping

Eshopist Parklon kempingová podložka na hranie prenosná skladacia 200x140 Remang Beige 0m+ - história ceny a dostupnosti

Eshopist Parklon kempingová podložka na hranie prenosná skladacia 200x140 Remang Beige 0m+ - ďalšie zaujímavé produkty

Eshopist Parklon kempingová podložka na hranie prenosná skladacia 200x140 Remang Beige 0m+ - ako nakúpiť najvýhodnejšie?