Ergonomická rokovacia stolička OfficePro Themis Meeting Farba: čierna

Ergonomická rokovacia stolička OfficePro Themis Meeting Farba: čierna

Ergonomická rokovacia stolička OfficePro Themis Meeting Farba: čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ergonomická rokovacia stolička OfficePro Themis Meeting Farba: čierna - popis produktu

Ergonomická kancelárska zasadacia stolička OfficePro Themis Meeting je ideálna do konferenčných miestností na rôzne stretnutia alebo obchodné schôdzky. Jej design sa skvelo kombinuje s kancelárskymi stoličkami z radu Themis. Vytvorte si tu pravú kombináciu! Jednoduchá, ale účinná Konferenčná stolička OfficePro Themis Meeting má klasický a osvedčený 'kancelársky' design, ktorému dominuje najmä čierna farba kostry, vysoká opierka chrbta s flexibilnou podperou, opierky rúk na oboch stranách a vyššie sedadlo, priamo pozývajúci k pohodlnému usadeniu. Jej prednosti tak spoznáte najmä vo chvíli, keď sa do nej posadíte. Sedadlo zo studenej peny má dostatočnú výšku na to, aby ste sa na ňom cítili príjemne. Vysoká chrbtová opierka je z príjemnej a priedušnej samonosnej sieťoviny a jej súčasťou je flexibilná drieková opierka, ktorá udržuje chrbát stále v tej správnej polohe. Nosnosť stoličky je 120 kg. Dosiahnite lepšie výsledky Je zrejmé, že kým sa ľudia cítia dobre, dosahujú lepšie výsledky pri práci. Ich pocity sa tak samozrejme odrážajú i v tom, na akej stoličke sedia. Ak sa budú Vaši obchodný partneri či zamestnanci sústreďovať viac na to, ako si majú na stoličke správne sadnúť, aby sa im sedelo dobre, nemôžu Vám venovať 100% pozornosti - budú sa obšívať, bude ich bolieť chrbát apod. Rokovacia stolička OfficePro Themis Meeting je tak prvým krokom k tomu, aby Vaše dôležité jednania dopadli dobre. Vyberte si z niekoľkých farebných variant, ktorá sa do Vášho prostredia hodí najviac! Záruka Na ergonomickú kancelársku rokovaciu stoličku poskytuje výrobca záruku 3 roky. Záruka sa vzťahuje na všetky súčasti výrobku.

Produkt Ergonomická rokovacia stolička OfficePro Themis Meeting Farba: čierna patrí do skupiny produktov Kancelárske stoličky, patrí pod značku OfficePro, nájdete ho v e-shope Fabulo.sk.

Ergonomická rokovacia stolička OfficePro Themis Meeting Farba: čierna - parametre produktu

Ergonomická rokovacia stolička OfficePro Themis Meeting Farba: čierna - história ceny a dostupnosti

Ergonomická rokovacia stolička OfficePro Themis Meeting Farba: čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Ergonomická rokovacia stolička OfficePro Themis Meeting Farba: čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?