Erexan Stabil 419,8 mg cps pre mužov 90 ks

Erexan Stabil 419,8 mg cps pre mužov 90 ks

Erexan Stabil 419,8 mg cps pre mužov 90 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Erexan Stabil 419,8 mg cps pre mužov 90 ks - popis produktu

Výnimočne komplexný výživový doplnok EREXAN Stabil sa používa na dlhodobú starostlivosť o plodnosť erekciu a libido v každom veku. Podporuje tvorbu testosterónu a spermií. Výhodný pre seniorov. Ideálny pre mužov, ktorí plánujú otcovstvo, alebo len chcú zvýšiť hladinu svojho testosterónu. 

Vlastnosti:

  • Výrobok schválený ÚVZ SR
  •   Viac sexuálnej energie a vitality
  •   Dlhodobé zlepšenie erekcie
  •   Dlhodobé zvýšenie libida a pôžitku z milovania
  •   Zlepšenie plodnosti a kvality semena

Účinné látky:

Extrakt - Kotvičník zemný

Kotvičník zemný (tribulus terrestris) je bylina, ktorá podporuje tvorbu testosterónu a nárast sexuálnej aktivity u mužov. Pozitívne vplýva na fyzickú i psychickú výkonnosť, sexuálnu žiadostivosť a zlepšuje erekciu

Extrakt - MACA

Maca, tiež známa ako žerucha peruánska, je vďaka svojim blahodárnym účinkom na rôzne oblasti ľudského zdravia jednou z najobľúbenejších superpotravín. Je to silné afrodiziakum, zabezpečuje produkciu energie a má tiež vynikajúce výsledky pri riešení problémov s prostatou, impotenciou a slabou erekciou.

Extrakt - Ženšen

Ženšen je legendárna liečivá rastlina pochádzajúca z Ázie, ktorá sa používa pri najrôznejších zdravotných komplikáciách. V oblasti sexuálneho života sa používa ako účinné afrodiziakum, ktoré zvyšuje libido. Zároveň pozitívne vplýva na sexuálnu vitalitu a kondíciu

Extrakt - Schizandra

Schizandra sinensis, známa tiež ako schizandra čínska, je skvelým adaptogénom a antioxidantom pochádzajúcim z ázijského kontinentu. Obľúbená je najmä vďaka svojim pozitívnym účinkom pri problémoch so slabou erekciou. Okrem toho spomaľuje starnutie, zlepšuje imunitu a zabezpečuje zdravé prekrvenie pohlavných orgánov.

Zinok

Zinok je minerál, ktorý hrá dôležitú úlohu pri tvorbe mužského pohlavného hormónu testosterónu, vďaka čomu prispieva k plodnosti. Zároveň zlepšuje zdravie prostaty a má skvelé antioxidačné účinky.

Meď

Meď je stopový minerál, ktorý sa podieľa na mnohých procesoch v ľudskom organizme. Okrem iného podporuje energiu a vitalitu a zvyšuje priechodnosť periférnych ciev, vďaka čomu zlepšuje schopnosť dosiahnuť erekciu.

Vitamín B3

Niacín pomáha potlačiť pocit psychickej únavy a zlepšuje funkciu nervového systému. 

Vitamín B6

Vitamín B6 vplýva na celkovú psychickú pohodu, ktorá je pri intímnom styku mimoriadne dôležitá. Zlepšuje tvorbu červených krviniek, funkciu imunitného systému a prispieva k normálnemu energetickému metabolizmu.

Vitamín B2

Vitamín B2 je pre telo dôležitým zdrojom energie. Podieľa sa na prekrvení orgánov a tkanív, prispieva k udržaniu zdravia červených krviniek a správnej látkovej výmene železa.

Vitamín B12

Účinnosť vitamínu B12 spočíva najmä v znížení pocitu únavy a psychického vyčerpania. Dôležitú úlohu navyše zohráva pri tvorbe červených krviniek a je skvelým vitamínovým doplnkom najmä pre starších mužov.

Vitamín E

Ako vitamín E sa označuje súbor prírodných chemických látok, ktoré chránia naše bunky pred pôsobením voľných radikálov, čím spomaľujú proces predčasného starnutia buniek. Zlepšuje priechodnosť ciev a prekrvenie orgánov, čo sa pozitívne prejaví na schopnosti dosiahnuť erekciu.

Použitie:

Odporúčané dávkovanie: 1 kapsula 2x denne ráno a večer zapiť dostatočným množstvom tekutín.Maximálna denná dávka: 2 kapsule.  

Upozornenie: 

Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ustanovená denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Skladovať mimo dosahu malých detí.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Výživové doplnky, patrí značke Erexan, nájdete ho u predajcu Iliek.sk.

Produkt Erexan Stabil 419,8 mg cps pre mužov 90 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Doplnky výživy, je v ponuke značky Erexan v ponuke e-shopu Iliek.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Doplnky stravy, patrí značke Erexan, nájdete ho v e-shope Iliek.sk.

Erexan Stabil 419,8 mg cps pre mužov 90 ks - parametre produktu

EAN :8585005357783
Značka :Erexan
KategóriaVýživové doplnky, Doplnky výživy, Doplnky stravy
ZnačkaErexan
E-shopIliek.sk

Erexan Stabil 419,8 mg cps pre mužov 90 ks - história ceny a dostupnosti

Erexan Stabil 419,8 mg cps pre mužov 90 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Erexan Stabil 419,8 mg cps pre mužov 90 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?