Elizabeth Arden Green Tea - EDP 50 ml

Elizabeth Arden Green Tea - EDP 50 ml

Elizabeth Arden Green Tea - EDP 50 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Elizabeth Arden Green Tea - EDP 50 ml - popis produktu

Osviežujúca a povzbudzujúca vôňa s akordmi zeleného čaju, mäty a citrónu. Zelený čaj dodáva energiu a povznáša telo, povzbudí vaše zmysly a ducha. V srdci objavíte aj kvetinové tóny nežného jazmínu, dráždivého klinčeka a zmyselnej ambry. Green Tea je svieža, citrusová a energická, vhodná na každodenné nosenie. Green Tea je ideálna pre všetky ženy, ktoré majú rady ľahké a svieže vône. Vôňa bola vytvorená v roku 1999.

Produkt Elizabeth Arden Green Tea - EDP 50 ml patrí do skupiny produktov Kolínske vody, patrí značke Elizabeth Arden, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zelené čaje, vyrába ho značka Elizabeth Arden, v ponuke predajcu Vivantis.sk a je určený unisex.

Produkt Elizabeth Arden Green Tea - EDP 50 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čaje Maté, je v ponuke značky Elizabeth Arden, nájdete ho u predajcu Vivantis.sk a je dizajnovaný unisex.

Elizabeth Arden Green Tea - EDP 50 ml - parametre produktu

Elizabeth Arden Green Tea - EDP 50 ml - história ceny a dostupnosti

Elizabeth Arden Green Tea - EDP 50 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Elizabeth Arden Green Tea - EDP 50 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?