Elektrická štiepačka dreva s výkonom 3500W

Elektrická štiepačka dreva s výkonom 3500W

Elektrická štiepačka dreva s výkonom 3500W

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Elektrická štiepačka dreva s výkonom 3500W - popis produktu

Ak pripravujete drevo na palivové drevo alebo iné použitie, nepochybne si uvedomujete, aký náročný a časovo náročný proces je správne spracovať drevo, aby bolo vhodné na použitie. Drvenie polien a príprava dreva na použitie nemusí byť únavná a dlhá práca. Ponúkame kvalitné elektrické štiepačky dreva. Elektrické štiepačky sú veľmi jednoduché na obsluhu - poleno stačí vložiť do žacieho mechanizmu a bude spracované na menšie kúsky. Ďalším dôležitým prvkom pri používaní elektrických štiepačiek dreva je bezpečnosť. Zariadenia nízkej kvality môžu spôsobiť nebezpečenstvo. Z tohto dôvodu dbáme na to, aby každý nami ponúkaný model spĺňal prísne bezpečnostné normy a bol plne prispôsobený na použitie ako v domácej záhrade, tak aj pri intenzívnejších a častejších prácach. Špecifikácie: Indukčný motor: 3500 W Napätie: 230V ~ 50 Hz Tlak: 8 tony Priemer polena: 35 cm Max. dĺžka polena: 25 - 50 cm Poloha: vertikálna Transportné kolesá: áno Hmotnosť: 108 kg

Tento produkt nájdete v skupine Štiepačky dreva, patrí pod značku DomTextilu, domtextilu.sk, v ponuke predajcu Domtextilu.sk.

Elektrická štiepačka dreva s výkonom 3500W - parametre produktu

Elektrická štiepačka dreva s výkonom 3500W - história ceny a dostupnosti

Elektrická štiepačka dreva s výkonom 3500W - ďalšie zaujímavé produkty

Elektrická štiepačka dreva s výkonom 3500W - ako nakúpiť najvýhodnejšie?