Elegantná kožená peňaženka tmavočervená - Tomas Pilia

Elegantná kožená peňaženka tmavočervená - Tomas Pilia

Elegantná kožená peňaženka tmavočervená - Tomas Pilia

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 32 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Elegantná kožená peňaženka tmavočervená - Tomas Pilia - popis produktu

Veľmi jednoduchá peňaženka, ktorú si obľúbite. Má tmavočervenú farbu a dodáva nám ju česká značka Tomas. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Táto elegantná, ľahko prešívaná peňaženka sa otvára klasickým kovovým cvočkom. Vnútorný priestor je veľmi prakticky rozdelený na dve vrecká. Tu si uložíte papierové bankovky. Vrecko s cvočkom poslúži na kovové mince a dvojitý blok s kovovým cvočkom zas na kreditné karty a doklady. Uprostred peňaženky môžete využiť malé vrecká so zipsom a pri vrecku na mince je priehradka na hlavnú kreditnú kartu alebo občiansky preukaz. ♖ V jednoduchosti je krása .. obzvlášť, keď má dostatočný priestor! :) ♖ A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 10 x 13 x 3 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: - Kód tovaru: 331

Produkt Elegantná kožená peňaženka tmavočervená - Tomas Pilia patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Tomas v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Elegantné peňaženky, patrí pod značku Tomas, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je navrhnutý female.

Elegantná kožená peňaženka tmavočervená - Tomas Pilia - parametre produktu

Elegantná kožená peňaženka tmavočervená - Tomas Pilia - história ceny a dostupnosti

Elegantná kožená peňaženka tmavočervená - Tomas Pilia - ďalšie zaujímavé produkty

Elegantná kožená peňaženka tmavočervená - Tomas Pilia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?