Ehrmann High Protein Shot 250 ml

Ehrmann High Protein Shot 250 ml

Ehrmann High Protein Shot 250 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ehrmann High Protein Shot 250 ml - popis produktu

Proteínový nápoj Ehrmann High Protein Shot 250 ml:Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu Ehrmann High Protein Shot250 ml Proteínový drink Ehrmann High Protein Shot si môžete vychutnať pred tréningom, po ňom aj vtedy, ak máte menší hlad či chuť na niečo dobré. Je tak skvelou voľbou nielen pre športovcov, ale aj do práce, školy, na cesty a výlety. Ehrmann High Protein Shot vás poteší výberom zo 4 lahodných príchutí. Vhodný je pritom aj pre celiakov, lebo je bez lepku, a osoby trpiace intoleranciou na laktózu. Drink v sebe ukrýva 20 g bielkovín a najviac vám bude chutiť vychladený.Kľúčové vlastnosti proteínového drinku Ehrmann High Protein ShotProteínový drinkBez lepku a laktózyV 4 rôznych príchutiachFľaša s objemom 250 mlIdeálny pred tréningom aj po ňom, do práce, školy, na cesty aj výletyObsahuje 20 g bielkovínNajlepšie chutí vychladenýKeďže nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu, tak ako to bolo možné skôr, odporúčame nahliadnuť do odbornej literatúry či na internetové stránky. Oba zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.Zloženie – čokoláda94 % odtučnené mlieko, 5 % mliečnej bielkoviny, 1 % kakaový prášok, laktáza, zahusťovadlo karagenan, sladidlá E 950 a E 955, prírodná aróma, soľ.Výživové údajeEnergetická hodnota: 221 Kj/52 KcalTuky: 0,1 g– z toho nasýtené mastné kyseliny:

Produkt Ehrmann High Protein Shot 250 ml patrí do skupiny produktov Športové nápoje, vyrába ho značka Ehrmann, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Proteínové nápoje od značky Ehrmann v ponuke e-shopu Alza.sk.

Ehrmann High Protein Shot 250 ml - parametre produktu

Ehrmann High Protein Shot 250 ml - história ceny a dostupnosti

Ehrmann High Protein Shot 250 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Ehrmann High Protein Shot 250 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?