Džínsy Manuel Ritz Denim Trousers Modrá 54 #3764464

Džínsy Manuel Ritz Denim Trousers Modrá 54 #3764464

Džínsy Manuel Ritz Denim Trousers Modrá 54 #3764464

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Džínsy Manuel Ritz Denim Trousers Modrá 54 - popis produktu

Pánske denimové nohavice slim-fit strihu z vintage kolekcie Manuel Ritz RIRO v príjemne opranom vzhľade s ľahkým vyšúchaním v oblasti stehien. Klasická výška sedu, užšie nohavice, zapínanie na kovové gombíky s nápisom brandu. Kontrastné malé logo na prednom piatom vrecku, výrazný branding v páse zadného dielu a originálny detail prestrihnutia pása v strede zadného dielu. Prémiové materiálové zloženie bavlny s podielom elastanu, ktoré vám zaručuje pružnosť, prispôsobivosť a skvelý pocit v priebehu nosenia. Nenahraditeľný základ každodenného ležérno-elegantného stylingu.

Produkt Džínsy Manuel Ritz Denim Trousers Modrá 54 #3764464 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske nohavice, je v ponuke značky Manuel Ritz, je vyrobený vo veľkosti 54, farebný variant je modrá, materiál je Bavlna, elastan v ponuke e-shopu Vermont.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske džínsy, je v ponuke značky Manuel Ritz, je vyrobený vo veľkosti 54, farebný variant je modrá, materiál je Bavlna, elastan v ponuke e-shopu Vermont.sk a je prispôsobený male.

Džínsy Manuel Ritz Denim Trousers Modrá 54 - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určeniemale
Materiálbavlna,elastan
KategóriaNohavice, Pánske nohavice, Džínsy, Pánske džínsy
ZnačkaManuel Ritz
Veľkosť54
Farbamodrá
MateriálBavlna, elastan
Určeniemale
E-shopVermont.sk

Džínsy Manuel Ritz Denim Trousers Modrá 54 - história ceny a dostupnosti

Džínsy Manuel Ritz Denim Trousers Modrá 54 - ďalšie zaujímavé produkty

Džínsy Manuel Ritz Denim Trousers Modrá 54 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?