Dvojdielny set kúpeľňových predložiek v modrej farbe

Dvojdielny set kúpeľňových predložiek v modrej farbe

Dvojdielny set kúpeľňových predložiek v modrej farbe

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dvojdielny set kúpeľňových predložiek v modrej farbe - popis produktu

Kúpeľňové predložky sú nevyhnutným bytovým doplnkom do Vašej kúpeľne, pretože štýlové prevedenie koberčeka Vám nie len skrášli kúpeľňu alebo toaletu, ale zároveň svojou protišmykovou spodnou stranou zabráni neželaným a nebezpečným pádom, ku ktorým na mokrej podlahe môže dôjsť. Prinášame Vám praktický set kúpeľnových predložiek s príjemným nízkym vlasom, dostupný vo viacerých farebných prevedeniach. Súprava pozostáva z dvoch koberčekov s rozmermi: 50 cm x 80 cm a 40 cm x 50 cm s protišmykovou spodnou časťou. Vytvorte vo svojej kúpeľni harmonické miesto plné oddychu. Špecifikácie: Protišmyková spodná časť: ÁNO Hrúbka: 10 mm Možnosť prať v práčke na 30°: ÁNO Typ koberca: Interiérový Zloženie: 100% polypropylén Hmotnosť/m2: 1000 g Rozmery: (50 cm x 80 cm a 40 cm x 50 cm) Výška vlasu: +/- 10 mm Tvar: Obdĺžnik

Produkt Dvojdielny set kúpeľňových predložiek v modrej farbe patrí do skupiny produktov Kúpeľňové predložky, patrí značke DomTextilu, domtextilu.sk, farebná verzia je modrá v ponuke e-shopu Domtextilu.sk.

Dvojdielny set kúpeľňových predložiek v modrej farbe - parametre produktu

FarbaModrá
Rozmer kobercov50 cm x 80 cm + 40 cm x 50 cm
KategóriaKúpeľne, Kúpeľňové predložky
ZnačkaDomTextilu, domtextilu.sk
Farbamodrá
E-shopDomtextilu.sk

Dvojdielny set kúpeľňových predložiek v modrej farbe - história ceny a dostupnosti

Dvojdielny set kúpeľňových predložiek v modrej farbe - ďalšie zaujímavé produkty

Dvojdielny set kúpeľňových predložiek v modrej farbe - ako nakúpiť najvýhodnejšie?