Držiak toaletného papiera na stenu, RD48530

Držiak toaletného papiera na stenu, RD48530

Držiak toaletného papiera na stenu, RD48530

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Držiak toaletného papiera na stenu, RD48530 - popis produktu

Držiak toaletného papiera na stenuS týmto praktickým držiakom na toaletný papier budete mať toaletný papier vždy po ruke. Stojan na toaletný papier je vyrobený z prírodného bambusu a vďaka svojmu jednoduchému a modernému dizajnu sa elegantne hodí do každej kúpeľne. Montáž na stenu je rýchla a jednoduchá pomocou lepiacej podložky. Nevzhľadné vyvŕtané otvory sú vďaka samolepiacej alternatíve minulosťou. Praktická ochrana proti rolovaniu drží rolku toaletného papiera bezpečne na držiaku papiera.Upozornenie: Používajte len na hladké, bezprašné povrchy, ako sú dlaždice, sklo, mramor, kov alebo drevo. Nevhodné na nerovné povrchy (napríklad tapety, maľované steny, betónové steny).Bambusový držiak na toaletný papierJednoduchá montáž na stenu bez vŕtaniaSamolepiace na hladké povrchyModerný, jednoduchý dizajn do kúpeľne a WC pre hostíJednoducho rozviňte toaletný papierVhodné pre bežný toaletný papierInštalácia držiaka toaletného papieraPovrch dôkladne očistite a vysušteOdstráňte ochrannú fóliu 3M a umiestnite držiak papiera na stenuStlačte aspoň 10 sekúndPre lepšie držanie je možné lepidlo krátko zahriať fénomPred prvým použitím počkajte aspoň 24 hodínDetailný držiak na toaletný papierRozmery V x Š x H: cca 3 x 13,5 x 9 cmHmotnosť: cca 90gNosnosť: cca 1 kgMateriál: BambusFarba: Prírodnározsah doručenia1x držiak na toaletný papier v jednotlivých častiachVrátane montážneho materiáluilustrované pokynyMateriálové zloženie100% bambusRD 10048530_0

Produkt Držiak toaletného papiera na stenu, RD48530 patrí do skupiny produktov Toaletný papier, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Držiaky na toaletný papier, vyrába ho značka RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Držiak toaletného papiera na stenu, RD48530 - parametre produktu

Držiak toaletného papiera na stenu, RD48530 - história ceny a dostupnosti

Držiak toaletného papiera na stenu, RD48530 - ďalšie zaujímavé produkty

Držiak toaletného papiera na stenu, RD48530 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?