Drevená stolička pre dospelých ALICE, V 440 mm

Drevená stolička pre dospelých ALICE, V 440 mm

Drevená stolička pre dospelých ALICE, V 440 mm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Drevená stolička pre dospelých ALICE, V 440 mm - popis produktu

Klasická drevená stolička Alice vo verzii pre dospelých. Stolička je vyrobená z pevného brezového dreva a je mimoriadne odolná. Opierka je mierne zaoblená a zabezpečuje pohodlné sedenie. Drevená stolička ALICE je odolná stolička určená do škôlok na sedenie pre dospelých. Nadčasový vzhľad stoličky umožňuje ju použiť v moderných aj konzervatívnejších interiéroch. Stolička je celá vyrobená z brezového dreva. Vďaka tomu je pevná, odolná a dodáva miestnosti prírodný vzhľad. Operadlo je tvorené 7 stĺpiky a vrchnou zaoblenou opierkou. Je vysoké a mierne zaoblené, aby vám poskytovalo vynikajúci komfort a podporu. Nohy stoličky majú kónický tvar a sú spevnené stredovou výstuhou pre väčšiu stabilitu konštrukcie. Stoličky pre dospelých ALICE ladí so svojou detskou verziou.

Produkt Drevená stolička pre dospelých ALICE, V 440 mm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Drevené stoličky, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Drevená stolička pre dospelých ALICE, V 440 mm - parametre produktu

Drevená stolička pre dospelých ALICE, V 440 mm - história ceny a dostupnosti

Drevená stolička pre dospelých ALICE, V 440 mm - ďalšie zaujímavé produkty

Drevená stolička pre dospelých ALICE, V 440 mm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?