Drevená stolička NEMO, V 350 mm, breza, zelená

Drevená stolička NEMO, V 350 mm, breza, zelená

Drevená stolička NEMO, V 350 mm, breza, zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Drevená stolička NEMO, V 350 mm, breza, zelená - popis produktu

Stohovateľná stolička s moreným sedadlom a ohýbanými nohami. Stoličky s farebnými sedadlami majú nohy zhotovené z brezy. Môže byť vybavená opierkou nôh. Opierky nôh musia byť objednané spoločne so stoličkou. Nemo stolička je praktická a ľahká a výborne poslúži ako prídavná stolička v herni v predškolských zariadeniach. Prineste stoličku vždy, keď deti potrebujú viac miest na sedenie okolo stola alebo počas hrania .Keď sa dohrajú, môžete stoličky uložiť na seba a odniesť preč. Vďaka tomu môžete potom ľahko vyčistiť podlahu, pretože stoličky uložené na seba nezaberajú skoro žiaden priestor. Stolička má robustné nohy z masívneho ohýbaného dreva. Tie vydržia detskú zábavu a hry a poskytnú im bezpečné sedenie. Celý sedák je morený. Vyberte si len jednu farbu alebo skombinujte viaceré a oživte nimi interiér. Stoličky môžete skombinovať so stoličkami Scala a vytvoriť flexibilnejšie sedenie okolo stola. Vozík na kolieskach uľahčuje prepravu a skladovanie a opierky nôh sú predávané ako príslušenstvo. Opierky nôh musia byť objednané spoločne so stoličkou.

Produkt Drevená stolička NEMO, V 350 mm, breza, zelená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Drevené stoličky, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Drevená stolička NEMO, V 350 mm, breza, zelená - parametre produktu

Drevená stolička NEMO, V 350 mm, breza, zelená - história ceny a dostupnosti

Drevená stolička NEMO, V 350 mm, breza, zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Drevená stolička NEMO, V 350 mm, breza, zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?