Dr.Theiss HerbalSept Kids HRDLO 1x6ks

Dr.Theiss HerbalSept Kids HRDLO 1x6ks

Dr.Theiss HerbalSept Kids HRDLO 1x6ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dr.Theiss HerbalSept Kids HRDLO 1x6ks - popis produktu

Zdravotnícka pomôcka Herbal Sept Kids lízanky prispievajú k obnove rovnováhy a obnove primárnej ochrannej funkcie sliznice ústnej dutiny a hrdla, ktorú zároveň hydratujú a osviežujú. S extraktom z lišajníka islandského, s extraktom z koreňa ibiša lekárskeho a extraktom zo šalviových listov.

Lízanky zmierňujú zápal v hrdle, ktorý sa objaví spolu s horúčkou a bolesťou, pri pocitoch pálenia a sucha v krku a pri ťažkostiach s prehĺtaním. Ochranná vrstva, ktorú produkt vytvára, zastavuje škodlivé pôsobenie vonkajších faktorov (ako suché priestory, suchý, nečistý a studený vzduch). Indikácie: • hydratácia sliznice hrdla a hrtanu • zmiernenie bolesti hrdla • upokojenie podráždenia hrdla • ochrana slizníc hrdla a hrtanu

Balenie: 1×6 ks

Použitie:

Odporúča sa podávať nie viac ako 1 lízanku 3 krát denne pod dohľadom dospelej osoby. Pokiaľ nedôjde k zlepšeniu po 5 dňoch podávania, obráťte sa na lekára.

Upozornenie:

Nie je vhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje cukor. Nie je vhodné pre diabetikov. Nepodávať osobám s precitlivenosťou na niektorú zložku prípravku.

Dr.Theiss HerbalSept Kids HRDLO 1x6ks - parametre produktu

KategóriaLízanky

Dr.Theiss HerbalSept Kids HRDLO 1x6ks - história ceny a dostupnosti

Dr.Theiss HerbalSept Kids HRDLO 1x6ks - ďalšie zaujímavé produkty

Dr.Theiss HerbalSept Kids HRDLO 1x6ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?