Dr. Bronner’s Tea Tree tekuté univerzálne mydlo 475 ml

Dr. Bronner’s Tea Tree tekuté univerzálne mydlo 475 ml

Dr. Bronner’s Tea Tree tekuté univerzálne mydlo 475 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 15,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dr. Bronner’s Tea Tree tekuté univerzálne mydlo 475 ml - popis produktu

Dr. Bronner’s Tea Tree, 475 ml, Tekuté mydlá pre ženy, Sprchovací gél Dr. Bronner’s Tea Tree je nevyhnutnou súčasťou každodennej hygieny. Jemne, ale šetrne čistí pokožku celého tela a dodáva jej potrebnú hydratáciu. Vlastnosti: umýva pokožku a zbavuje nečistôt navracia pokožke komfortný pocit pokožku zanechá zamatovo jemnú a hebkú Použitie: Nanášajte na mokré ruky a jemne napeňte. Ruky dôkladne opláchnite. Aplikujte pri sprchovaní či kúpeli. Naneste na pokožku celého tela a potom opláchnite teplou vodou.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sprchové gely, patrí značke Dr. Bronner’s, vo veľkosti 475 ml, nájdete ho v e-shope Notino.sk a je prispôsobený female.

Produkt Dr. Bronner’s Tea Tree tekuté univerzálne mydlo 475 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové mydlá, patrí značke Dr. Bronner’s, je vyrobený vo veľkosti 475 ml, nájdete ho v e-shope Notino.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Tekuté mydlá, patrí značke Dr. Bronner’s, je vyrobený vo veľkosti 475 ml, nájdete ho v e-shope Notino.sk a je dizajnovaný female.

Dr. Bronner’s Tea Tree tekuté univerzálne mydlo 475 ml - parametre produktu

Veľkosť
Určeniefemale
KategóriaMydlá, Sprchové gely, Telové mydlá, Tekuté mydlá
ZnačkaDr. Bronner’s
Veľkosť475 ml
Určeniefemale
E-shopNotino.sk

Dr. Bronner’s Tea Tree tekuté univerzálne mydlo 475 ml - história ceny a dostupnosti

Dr. Bronner’s Tea Tree tekuté univerzálne mydlo 475 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Dr. Bronner’s Tea Tree tekuté univerzálne mydlo 475 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?