Nádherný zelený vianočný smrek 150 cm

Nádherný zelený vianočný smrek 150 cm

Nádherný zelený vianočný smrek 150 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nádherný zelený vianočný smrek 150 cm - popis produktu

Ponúkame vysokokvalitné vianočné stromčeky Sú vyrobené z najlepších materiálov, takže pôsobia oslnivo, majú intenzívnu farbu a sú veľmi trvanlivé a zostanú s nami roky. Vďaka použitiu najnovších výrobných technológií má vianočný stromček veľké množstvo husto poukladaných vetvičiek a cípov, ktoré je možné modelovať podľa vlastného uváženia. Vďaka použitiu hrubého a ľahko tvarovateľného drôtu sa nemusíme obávať, že by nám niektorá vetvička praskla. Každá vetva je vyrobená z dostatočne hrubého drôtu, aby sa nepohla pod váhou ozdôb. Celková výška s dlhou špičkou:150 cm Veľmi jednoduchá montáž a demontáž ŠPECIFIKÁCIA: Druh: smrek Farba: zelená Výška: 150 cm Stabilný stojan súčasťou balenia

Produkt Nádherný zelený vianočný smrek 150 cm patrí do skupiny produktov Vianočné stromčeky, je v ponuke značky domtextilu.sk, farebná verzia je zelená, v ponuke predajcu Domtextilu.sk.

Nádherný zelený vianočný smrek 150 cm - parametre produktu

FarbaZelená
DruhSmrek
Rozmery150 cm
KategóriaZelenina, Stromčeky, Vianočné stromčeky
Značkadomtextilu.sk
Farbazelená
E-shopDomtextilu.sk

Nádherný zelený vianočný smrek 150 cm - história ceny a dostupnosti

Nádherný zelený vianočný smrek 150 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Nádherný zelený vianočný smrek 150 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?