Senzorický detský koberec zelený #7546177

Senzorický detský koberec zelený #7546177

Senzorický detský koberec zelený #7546177

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Senzorický detský koberec zelený - popis produktu

Správny výber koberca zaručí vytvorenie príjemnej a útulnej atmosféry v každej detskej izbe a dodá jej úplne iný a originálny vzhľad. Kvalitné detské koberce skvele doladia každú detskú izbu. Chránia deti pred pádom či chladom. Senzorický koberec bol vyrobený tak, aby stimuloval hmat a zmyslové vnemy malého dieťaťa. Tento viacfarebný dvojvrstvový koberec s motívom ulice navyše podnecuje fantáziu, vďaka čomu sa na ňom dieťa hrá dlho. Môže mať aj výchovnú funkciu a učenie hrou je pre dieťa tým najpríjemnejším a najjednoduchším spôsobom, ako spoznáva svet okolo nás. Koberec je vyrobený z odolného polypropylénu, ktorý je zároveň hustý a príjemný na dotyk. Rôzne veľkosti koberca uľahčia umiestnenie do každej detskej izby. Špecifikácie: Farba: zelená Výška vlákna: +/- 8 mm Zloženie: 100% polypropylén Hmotnosť/m2: 2000 g Protišmyková spodná časť: nie Možno prať v práčke na 30°: nie Typ koberca: interiérový

Produkt Senzorický detský koberec zelený #7546177 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské koberce od značky DomTextilu, domtextilu.sk, farebné prevedenie je zelená, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk.

Senzorický detský koberec zelený - parametre produktu

FarbaZelená
Rozmer kobercaŠírka: 100 cm | Dĺžka: 150 cm
KategóriaZelenina, Koberce, Detské koberce
ZnačkaDomTextilu, domtextilu.sk
Farbazelená
E-shopDomtextilu.sk

Senzorický detský koberec zelený - história ceny a dostupnosti

Senzorický detský koberec zelený - ďalšie zaujímavé produkty

Senzorický detský koberec zelený - ako nakúpiť najvýhodnejšie?